PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Steyr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Steyr 8053 Yağli pompada bi sıkıntı var ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="nailyetek" data-source="post: 1084087" data-attributes="member: 8099"><p>Enjektörden gelen boru geri dönüştür, ya filtreye yada depoya bağlı olur. Geri dönüş tıkanırsa, mazot pompası üzerinden her hangi bir keçeden mazot kaçırmasına veya patlatmasına neden olur, Özellikle soğuk havalarda mazot koyu durumdayken bu olur. Bizim başımıza MF 240s de böyle bir durum geldi, her pompacı üst kapak contasını değiştirip gitti aldı parasını, bir arkadaşım geri dönüş hortumunun bağlı olduğu tapayı değiştirisem olayın tekrar etmiyeceğini söyledi ve kendim değiştirdim, Fıat grubu ve MF 100-200 serilerindeki pompalara az buçuk müdahale ediyorum, yalnız diğerlerini bilmiyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="nailyetek, post: 1084087, member: 8099"] Enjektörden gelen boru geri dönüştür, ya filtreye yada depoya bağlı olur. Geri dönüş tıkanırsa, mazot pompası üzerinden her hangi bir keçeden mazot kaçırmasına veya patlatmasına neden olur, Özellikle soğuk havalarda mazot koyu durumdayken bu olur. Bizim başımıza MF 240s de böyle bir durum geldi, her pompacı üst kapak contasını değiştirip gitti aldı parasını, bir arkadaşım geri dönüş hortumunun bağlı olduğu tapayı değiştirisem olayın tekrar etmiyeceğini söyledi ve kendim değiştirdim, Fıat grubu ve MF 100-200 serilerindeki pompalara az buçuk müdahale ediyorum, yalnız diğerlerini bilmiyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Steyr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Steyr 8053 Yağli pompada bi sıkıntı var ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt