PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Steyr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
STEYR 8073 lerin BALON TEKERLEKLİLERİMİ İNCEMİ NEDEN?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Boost26" data-source="post: 367851" data-attributes="member: 30745"><p><strong>Ynt: STEYR 8073 lerin BALON TEKERLEKLİLERİMİ İNCEMİ NEDEN?</strong></p><p></p><p>Burada bazı beylerin iddaalı konuşmalarına hasta oluyorum özellikle ' ' doganbey1 ' ' e teksin bu sitede inan </p><p>Bu kadar Steyr fanatiği olmanı anlıyorumda bu kadar iddaalı konuşmana hiç anlam veremiyorum.</p><p>Yok sen yanılıyosun yok hata yapıyosun rampada daha iyidir şu bu v.s sürekli diğerlerine bi muhalefet arkadaşım herkesin kullanım yerleri şartları yeryüzü şekilleri farklı bak orda arkadaş ormandan bahsetmiş ve güzel bir örnek Steyr ince tekerle o yüksek tekerle devrilmeye müsait bak karadenizdeki ormancılık yapan Steyr lara çogu balon teker kullanır adamlar gayette güzel rampasını alıyor,ağaç çekmesini,götürmesini sağlıyor.</p><p></p><p>Birde bu eğim konusunda ki derece vermene ve % vermelerine bitiyorum ' ' doganbey1 ' ' </p><p>45 derece eğimden çıkmışın inmişin 50-55 derece eğimden bilmem kaç tane römorkla bilmem kaç tonla inmişin.Yalan söylüyosun demiyorum.</p><p>Yahu kardeşim neyle ölçtün o eğimi vede o eğim yüzdesini hangi aletle belirledin. SUV larda 4x4 lerde eğim göstergeleri var onlardan mı taktın senin Steyr ' a bi söyle.</p><p>Bi kerede karşı tarafa muhalefete yada konu açan arkadaşa, arkadaşlara bi kerede ' ' senin eşşeğin erkek olsun ' ' de gözünü seveyim gençsin kanın kaynıyo anlyıorumda abartma bu kadar.</p><p></p><p>Konu itibariyle zaten arkadaşlar yazmışlar her türlü ince teker bu traktörün fabrika yapısına ve kullanışına göre daha pozitif sonuçlarr vermekte bunda çoğu Steyr kullanıcıları hem fikir...Birde ince janta balon olmaz mış ' ' senol_84 ' ' kardeşim ayaktan bacaktan 43 42 ayakkabıdan örnek vermiş cok ilgisiz alakasız bi benzetme olmuş..</p><p>Neden olmasın deneyen var mı ki fakat verim alamazsınız.Fabrika verilerine tasarımına uygun değil buna eyvallah görsellik için fantasy niyetine yapılabilir deneycek olan için.</p><p>Yapılacağı kanaatindeyim ama kullanışlı olmaz düzde giderseniz tarlada bağda bayırda hoş sonuçlar vermeyeceği muhakkak.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Boost26, post: 367851, member: 30745"] [b]Ynt: STEYR 8073 lerin BALON TEKERLEKLİLERİMİ İNCEMİ NEDEN?[/b] Burada bazı beylerin iddaalı konuşmalarına hasta oluyorum özellikle ' ' doganbey1 ' ' e teksin bu sitede inan Bu kadar Steyr fanatiği olmanı anlıyorumda bu kadar iddaalı konuşmana hiç anlam veremiyorum. Yok sen yanılıyosun yok hata yapıyosun rampada daha iyidir şu bu v.s sürekli diğerlerine bi muhalefet arkadaşım herkesin kullanım yerleri şartları yeryüzü şekilleri farklı bak orda arkadaş ormandan bahsetmiş ve güzel bir örnek Steyr ince tekerle o yüksek tekerle devrilmeye müsait bak karadenizdeki ormancılık yapan Steyr lara çogu balon teker kullanır adamlar gayette güzel rampasını alıyor,ağaç çekmesini,götürmesini sağlıyor. Birde bu eğim konusunda ki derece vermene ve % vermelerine bitiyorum ' ' doganbey1 ' ' 45 derece eğimden çıkmışın inmişin 50-55 derece eğimden bilmem kaç tane römorkla bilmem kaç tonla inmişin.Yalan söylüyosun demiyorum. Yahu kardeşim neyle ölçtün o eğimi vede o eğim yüzdesini hangi aletle belirledin. SUV larda 4x4 lerde eğim göstergeleri var onlardan mı taktın senin Steyr ' a bi söyle. Bi kerede karşı tarafa muhalefete yada konu açan arkadaşa, arkadaşlara bi kerede ' ' senin eşşeğin erkek olsun ' ' de gözünü seveyim gençsin kanın kaynıyo anlyıorumda abartma bu kadar. Konu itibariyle zaten arkadaşlar yazmışlar her türlü ince teker bu traktörün fabrika yapısına ve kullanışına göre daha pozitif sonuçlarr vermekte bunda çoğu Steyr kullanıcıları hem fikir...Birde ince janta balon olmaz mış ' ' senol_84 ' ' kardeşim ayaktan bacaktan 43 42 ayakkabıdan örnek vermiş cok ilgisiz alakasız bi benzetme olmuş.. Neden olmasın deneyen var mı ki fakat verim alamazsınız.Fabrika verilerine tasarımına uygun değil buna eyvallah görsellik için fantasy niyetine yapılabilir deneycek olan için. Yapılacağı kanaatindeyim ama kullanışlı olmaz düzde giderseniz tarlada bağda bayırda hoş sonuçlar vermeyeceği muhakkak. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Steyr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
STEYR 8073 lerin BALON TEKERLEKLİLERİMİ İNCEMİ NEDEN?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt