PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Steyr
Fotoğraflar (Çekimler)
Steyr 8073 Tel Tırmık ve Ara Sürümünde
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="delihan" data-source="post: 860255" data-attributes="member: 30572"><p><strong>Ynt: Steyr 8073 Tel Tırmık ve Ara Sürümünde(Anıl Tiraki)</strong></p><p></p><p>ben erkunt aldım diye steyr i asla kötülemem keşke aldığım erkunt steyrin yarısı kadar olsa steyr dehşet motor ama gine derim gine de diyorum harareti seviyor babamlar 1983 te sıfır 768 almış onu sattik 1996 da 8050 aldık onu da 2013 te sattik şimdi temsil getiriyorsunuz bana steyr i tanitiyorsunuz gerek yok ben en az sizin kadar steyr i tanıyor ve seviyorum doğru ne ise onu diyorum ben iş yaparken hep yan kapakları açıyordum yoksa hararet yapıyordu şimdi söylemeyeyim mi ben bunları erkunt almadan önce de söylüyordum gine de söylüyorum ara işine üstüne yok ama ağır iste özellikle kuyruk milinde 768 hariç diğerleri pasif kalıyor 5 sene 8073 ile saman yaptım yerden toplayan saman makinası ile yapıyordu ama pek sıkıştırmıyordum motoru çünkü az yuklenince hararet kırmızıya dayanıyordu motorun da bakımları fulldü</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="delihan, post: 860255, member: 30572"] [b]Ynt: Steyr 8073 Tel Tırmık ve Ara Sürümünde(Anıl Tiraki)[/b] ben erkunt aldım diye steyr i asla kötülemem keşke aldığım erkunt steyrin yarısı kadar olsa steyr dehşet motor ama gine derim gine de diyorum harareti seviyor babamlar 1983 te sıfır 768 almış onu sattik 1996 da 8050 aldık onu da 2013 te sattik şimdi temsil getiriyorsunuz bana steyr i tanitiyorsunuz gerek yok ben en az sizin kadar steyr i tanıyor ve seviyorum doğru ne ise onu diyorum ben iş yaparken hep yan kapakları açıyordum yoksa hararet yapıyordu şimdi söylemeyeyim mi ben bunları erkunt almadan önce de söylüyordum gine de söylüyorum ara işine üstüne yok ama ağır iste özellikle kuyruk milinde 768 hariç diğerleri pasif kalıyor 5 sene 8073 ile saman yaptım yerden toplayan saman makinası ile yapıyordu ama pek sıkıştırmıyordum motoru çünkü az yuklenince hararet kırmızıya dayanıyordu motorun da bakımları fulldü [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Steyr
Fotoğraflar (Çekimler)
Steyr 8073 Tel Tırmık ve Ara Sürümünde
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt