PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Steyr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
STEYR TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="okkangal" data-source="post: 11542" data-attributes="member: 470"><p><strong>: STEYR TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ</strong></p><p></p><p>bzim buralarda çok vardır .. bunları başak olmadan önce zirai donatım getirirdi .. üzerlerinde mercedes motor vardır. sonradan styr olarak zirai donatım türkiyede de üretmeye başladı.. özellikle 8073 ve daha eskiden ithal gelen 768 ler çok ciğersiz motorlardır ne bağlasan asılır çekerler yada kırarlardı ...</p><p></p><p>birde egzost kapağından gelen şıngırtısı meşhurdur çok tatlı sesleri ve sürümleri vardır bunların .. senkromanjsız 4 ileri ve arazi vitesi denilen bucukları vardır. vites kolları küçücük hafif titreyerek geçer .. takviye vitei koltuk altında durur şahanedir..</p><p></p><p>ama dönemleri içinde tek 540-1000 devir kuyruk mili bunlarda var çok kullanışlı..</p><p></p><p>kuyruk milini mototr dururken çalıştırıp vitesi geri takınca kuyruk mili ters döner bu traktörlerde .. bu nedenle eski yem kırma makinelerine takılabilen tek traktördü buralarda ...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="okkangal, post: 11542, member: 470"] [b]: STEYR TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ[/b] bzim buralarda çok vardır .. bunları başak olmadan önce zirai donatım getirirdi .. üzerlerinde mercedes motor vardır. sonradan styr olarak zirai donatım türkiyede de üretmeye başladı.. özellikle 8073 ve daha eskiden ithal gelen 768 ler çok ciğersiz motorlardır ne bağlasan asılır çekerler yada kırarlardı ... birde egzost kapağından gelen şıngırtısı meşhurdur çok tatlı sesleri ve sürümleri vardır bunların .. senkromanjsız 4 ileri ve arazi vitesi denilen bucukları vardır. vites kolları küçücük hafif titreyerek geçer .. takviye vitei koltuk altında durur şahanedir.. ama dönemleri içinde tek 540-1000 devir kuyruk mili bunlarda var çok kullanışlı.. kuyruk milini mototr dururken çalıştırıp vitesi geri takınca kuyruk mili ters döner bu traktörlerde .. bu nedenle eski yem kırma makinelerine takılabilen tek traktördü buralarda ... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Steyr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
STEYR TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt