PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Steyr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
STEYR TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="doganbey1" data-source="post: 64752" data-attributes="member: 919"><p><strong>Ynt: STEYR TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ</strong></p><p></p><p>güzel kardeşim ben 70-56 da kullandım mf de kullandım ok.senn başak dediğini çiftçi hiç tutmadı steyr la başağı bir tutuyorsan o sen sorunun bizim trakya bölgesi başakçı değil alanlar var onlarda bin pişman.Aynı güçteki bir motorun daha çok yakışı onnn daha kuvvetli olduğu anlamına gelmez.ben de 18 li 60cm tas kobra var ben aynı yerde lastikleri havada tam çapraz çekiyorum aynı kobrayı 70-56 nın tek çekeri 2 çapraz geri alarak çekti.70-56 4x4 e verdik kobrayı oda bir delik geri almış.MF LER FİATLAR SERİ MOTOR ÇABUK BAYILIYO STEYR DA 2 TANE TAKVİYE VAR .BU DA GÜCÜNE GÜÇ KATIYOR .ben biçildikten 10 gün sonra anızı 2li 24 no pulluklarla sürdüm yer kara kepir bilenler bilir.yakındada gündendiye kobra çekecez onunda resim ve videolarını çekecem şu an elimde bir sürü kanıt var ve 9 lu kaz ayağı çektim belki videolarını izlemissindir onu 70-56 çekemedi bilemiyorum ama bir bölge nereye alıştıysa oraya gider belki piyasa olarak mf fiat daha iyidir ama steyr vazgeçilmez birde motorun dilinden anlıyacan ok.dediklerinden steyr hiç kullanmadığın anlaşılıo</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="doganbey1, post: 64752, member: 919"] [b]Ynt: STEYR TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ[/b] güzel kardeşim ben 70-56 da kullandım mf de kullandım ok.senn başak dediğini çiftçi hiç tutmadı steyr la başağı bir tutuyorsan o sen sorunun bizim trakya bölgesi başakçı değil alanlar var onlarda bin pişman.Aynı güçteki bir motorun daha çok yakışı onnn daha kuvvetli olduğu anlamına gelmez.ben de 18 li 60cm tas kobra var ben aynı yerde lastikleri havada tam çapraz çekiyorum aynı kobrayı 70-56 nın tek çekeri 2 çapraz geri alarak çekti.70-56 4x4 e verdik kobrayı oda bir delik geri almış.MF LER FİATLAR SERİ MOTOR ÇABUK BAYILIYO STEYR DA 2 TANE TAKVİYE VAR .BU DA GÜCÜNE GÜÇ KATIYOR .ben biçildikten 10 gün sonra anızı 2li 24 no pulluklarla sürdüm yer kara kepir bilenler bilir.yakındada gündendiye kobra çekecez onunda resim ve videolarını çekecem şu an elimde bir sürü kanıt var ve 9 lu kaz ayağı çektim belki videolarını izlemissindir onu 70-56 çekemedi bilemiyorum ama bir bölge nereye alıştıysa oraya gider belki piyasa olarak mf fiat daha iyidir ama steyr vazgeçilmez birde motorun dilinden anlıyacan ok.dediklerinden steyr hiç kullanmadığın anlaşılıo [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Steyr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
STEYR TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt