PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Steyr
Videolar (Alıntılar)
Steyr ve Nh Td 65 Çekişmesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="anıltiraki" data-source="post: 182477" data-attributes="member: 3128"><p><strong>Ynt: Steyr ve Nh Td 65 Çekişmesi</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>ya sen neden bu markaları kötülüyorsun...saçma sapan şeyler yazıyorsun...steyri yakacakmışsın...steyr gibi traktör bu dünyada bulamazsın(söz meclisten dışarı)...caseyi bırak claas üzerine biçerdöver tanımam demişsin...case 178 yıllık bir firma...eminim kalitesi de bir o kadar fazladır...hiç bindin mi ki konuşuyorsun?...çok merak ediyorum dünya markalarını bu kadar kötülüyorsun...peki senin traktörünün markası ne???acaba traktörün var mı???...biçerdöverin var mı acaba???...çiftçi misin acaba?...madem bu kadar yüreklisin cevap ver bakalım bu sorulara...öyle milletin içinde bilip bilmeden atıp tutmakla olmaz bu işler...bir kere o markayı bileceksin...gerekirse kullanacaksın...traktör çiftçinin oğlu gibidir...onun dilinden anlar...bayırda bayılırsa vites düşer...hem kendi için hem onun için...bayır aşağı traktör ben gidicem derse basar gaza...sen burda herkesin oğlun saçma sapan laflar söylersen ben de seni attan düşmüşe çeviririm...tamam ben senin görüşlerine saygı duyarım ama bunları daha kibar bir dille başka markaları kötülemeden yapacaksın...sen şimdi bunları dersen tüm steyrciler seni karşısına alacaktır benim gibi...ayrıca sen hiç steyr kullanıpta memnun kalmayan birisini gördün mü???ben şahsen görmedim...çünkü kaliteli traktör...sana sözüm lütfen markaları kötüleme...sadece steyr için değil hepsi için söylüyorum...yanlış bir sözümüz olduysa affola ok-*-s</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="anıltiraki, post: 182477, member: 3128"] [b]Ynt: Steyr ve Nh Td 65 Çekişmesi[/b] ya sen neden bu markaları kötülüyorsun...saçma sapan şeyler yazıyorsun...steyri yakacakmışsın...steyr gibi traktör bu dünyada bulamazsın(söz meclisten dışarı)...caseyi bırak claas üzerine biçerdöver tanımam demişsin...case 178 yıllık bir firma...eminim kalitesi de bir o kadar fazladır...hiç bindin mi ki konuşuyorsun?...çok merak ediyorum dünya markalarını bu kadar kötülüyorsun...peki senin traktörünün markası ne???acaba traktörün var mı???...biçerdöverin var mı acaba???...çiftçi misin acaba?...madem bu kadar yüreklisin cevap ver bakalım bu sorulara...öyle milletin içinde bilip bilmeden atıp tutmakla olmaz bu işler...bir kere o markayı bileceksin...gerekirse kullanacaksın...traktör çiftçinin oğlu gibidir...onun dilinden anlar...bayırda bayılırsa vites düşer...hem kendi için hem onun için...bayır aşağı traktör ben gidicem derse basar gaza...sen burda herkesin oğlun saçma sapan laflar söylersen ben de seni attan düşmüşe çeviririm...tamam ben senin görüşlerine saygı duyarım ama bunları daha kibar bir dille başka markaları kötülemeden yapacaksın...sen şimdi bunları dersen tüm steyrciler seni karşısına alacaktır benim gibi...ayrıca sen hiç steyr kullanıpta memnun kalmayan birisini gördün mü???ben şahsen görmedim...çünkü kaliteli traktör...sana sözüm lütfen markaları kötüleme...sadece steyr için değil hepsi için söylüyorum...yanlış bir sözümüz olduysa affola ok-*-s [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Steyr
Videolar (Alıntılar)
Steyr ve Nh Td 65 Çekişmesi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt