PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Steyr
Videolar (Alıntılar)
Steyr ve Nh Td 65 Çekişmesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Black.Boyss.37" data-source="post: 497056" data-attributes="member: 19401"><p><strong>Ynt: Steyr ve Nh Td 65 Çekişmesi</strong></p><p></p><p> yahu steyr daha cok iş yapar diyorum yazdıklarımı okumuyomusun ? o 624 kabinsiz tek ceker agırlıgı 3150 kg civarında ve ön agırlıdı falanda yok sen bu motoro cük kadar diyosan senin steyr volvo gibi falan olmalı tamam enter harareti cabuk yükselir ciftte agır gider ama enter felaket asılır kardeşim rampadada enter iyi geğil frenleri de steyr gibi değil ama agırlıgı yetiyor cekmeye steyra kötü demiyom daha öncede konustuk ama asılmada enter abi entere cok cekiyor demiyorum cok asılıyor bu meret inan bana tek ceker td 75d nin cekemediği tomrukları sırtlanıp gidiyor maddi yönden ucuz olsada ormancılar için cok kıymetlidir tanıdığın bi ormancı ile vs konusursan enteri yakından yanıyan anlatır sana lastikleri geniş evet standar lastik 16,30 kullanmışlar 654s ye ama incelastikle her traktörde calısamaz kardeşim steyrların hepsi ince lastik işinide ehli ile yapıyor steyra lafım yok zaten benim ama enteri asılmak her motorun harcı değil bizimde vardı 444 lük ilk motordu bizim tamam sıkıntıları cok ama bu motor kopartır arkasına baladını</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Black.Boyss.37, post: 497056, member: 19401"] [b]Ynt: Steyr ve Nh Td 65 Çekişmesi[/b] yahu steyr daha cok iş yapar diyorum yazdıklarımı okumuyomusun ? o 624 kabinsiz tek ceker agırlıgı 3150 kg civarında ve ön agırlıdı falanda yok sen bu motoro cük kadar diyosan senin steyr volvo gibi falan olmalı tamam enter harareti cabuk yükselir ciftte agır gider ama enter felaket asılır kardeşim rampadada enter iyi geğil frenleri de steyr gibi değil ama agırlıgı yetiyor cekmeye steyra kötü demiyom daha öncede konustuk ama asılmada enter abi entere cok cekiyor demiyorum cok asılıyor bu meret inan bana tek ceker td 75d nin cekemediği tomrukları sırtlanıp gidiyor maddi yönden ucuz olsada ormancılar için cok kıymetlidir tanıdığın bi ormancı ile vs konusursan enteri yakından yanıyan anlatır sana lastikleri geniş evet standar lastik 16,30 kullanmışlar 654s ye ama incelastikle her traktörde calısamaz kardeşim steyrların hepsi ince lastik işinide ehli ile yapıyor steyra lafım yok zaten benim ama enteri asılmak her motorun harcı değil bizimde vardı 444 lük ilk motordu bizim tamam sıkıntıları cok ama bu motor kopartır arkasına baladını [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Steyr
Videolar (Alıntılar)
Steyr ve Nh Td 65 Çekişmesi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt