PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Steyr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
STYER TÜRKİYE YOLUNA GİRDİ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="7681" data-source="post: 406631" data-attributes="member: 27738"><p><strong>Ynt: STYER TÜRKİYE YOLUNA GİRDİ</strong></p><p></p><p>Avusturyada üretilen caselerin steyrin fabrikasında üretildiğini bilmeyenimiz yoktur. Avusturya üretimi olan caselerin orjinalini arayacak olursak karşımıza steyr çıkar. Aynı fabrikada üretilen bu iki markayı almaya kalksanız hangisini tercih edersiniz diye sormayacağım. Çünkü herkes fabrikanın orjinal üretimi olan steyr diyecektir. Aynen Türkiyede üretilen Nh ve case ler gibi sadece kaportaları farklı. Haa casenin orjinalini nerede buluruz derseniz , tabiki Amerikan üretimi olanlar. Büyük bir olasılıkla pahalı olarak gelecektir ama ben steyrin Türkiye ye gelmesinden hala umudumu kesmedim. Bu sıralar dışarıdan gelen traktörlerde bir problem var sanki. Nh ve case nin avrupaları reyonlarda pek görünmüyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="7681, post: 406631, member: 27738"] [b]Ynt: STYER TÜRKİYE YOLUNA GİRDİ[/b] Avusturyada üretilen caselerin steyrin fabrikasında üretildiğini bilmeyenimiz yoktur. Avusturya üretimi olan caselerin orjinalini arayacak olursak karşımıza steyr çıkar. Aynı fabrikada üretilen bu iki markayı almaya kalksanız hangisini tercih edersiniz diye sormayacağım. Çünkü herkes fabrikanın orjinal üretimi olan steyr diyecektir. Aynen Türkiyede üretilen Nh ve case ler gibi sadece kaportaları farklı. Haa casenin orjinalini nerede buluruz derseniz , tabiki Amerikan üretimi olanlar. Büyük bir olasılıkla pahalı olarak gelecektir ama ben steyrin Türkiye ye gelmesinden hala umudumu kesmedim. Bu sıralar dışarıdan gelen traktörlerde bir problem var sanki. Nh ve case nin avrupaları reyonlarda pek görünmüyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Steyr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
STYER TÜRKİYE YOLUNA GİRDİ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt