PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Su Kuyularına Ölçüm Sistemi Hakkında
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ali SARAÇ" data-source="post: 627953" data-attributes="member: 25140"><p><strong>Ynt: sonunda buda oldu kendi kuyumuza su sayaci</strong></p><p></p><p>konyada bir kaç yerde bu uygulamaya geçilmi$ sanırım forumdaki SEYİT nickli üyemizin konuyla ilgili biraz daha detaylı bilgisi var.. kulaktan duyma bilgilere göre ..1 dekar arazinin yıllık su tüketimi baz alınarak sayaca yıllık bir tonaj yükleniyor .. örneğin bir dekar yer 50 ton su .. buna bağlı olarak 1 dekar yeri siz bu 50 ton suyla sulayacaksınız sulayamadıgınızda yapacak bir$ey yok .. benim verdiğim 50 ton kafadan atma bir rakamdır hani bu 100 ton 500 ton olabilir bilmiyorum .. yanlız $u var arkada$lar .. gerçekten basınclı sulama sistemleriyle su tüketimi çok dü$üyor .. eğer makul seviyelerde tonaj olursa .. damlama ve yagmurlama sistemiyle mutlaka suyunuz yeter .. benim nacizane tavsiyem mecbur bırakılmadan bir an evvel basınclı sulama sistemlerine geçmeniz .. cünkü bu zorunlu kılındıktan sonra basıncılı sulama sistemleri kuran satan firmalar bunu fırsat bilip fiyatları 5 e katlarlar haberiniz olsun .. biz bu yıl kooperatifin uyarınca damlama sistemimizi kurduk .. sadece elektrikten tasarrufumuz %60larda .. iscilik falan bunları saymıyorm bile .. bu sistem çiftçinin zararına olmaz yararına olur bunuda unutmamak lazım ..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ali SARAÇ, post: 627953, member: 25140"] [b]Ynt: sonunda buda oldu kendi kuyumuza su sayaci[/b] konyada bir kaç yerde bu uygulamaya geçilmi$ sanırım forumdaki SEYİT nickli üyemizin konuyla ilgili biraz daha detaylı bilgisi var.. kulaktan duyma bilgilere göre ..1 dekar arazinin yıllık su tüketimi baz alınarak sayaca yıllık bir tonaj yükleniyor .. örneğin bir dekar yer 50 ton su .. buna bağlı olarak 1 dekar yeri siz bu 50 ton suyla sulayacaksınız sulayamadıgınızda yapacak bir$ey yok .. benim verdiğim 50 ton kafadan atma bir rakamdır hani bu 100 ton 500 ton olabilir bilmiyorum .. yanlız $u var arkada$lar .. gerçekten basınclı sulama sistemleriyle su tüketimi çok dü$üyor .. eğer makul seviyelerde tonaj olursa .. damlama ve yagmurlama sistemiyle mutlaka suyunuz yeter .. benim nacizane tavsiyem mecbur bırakılmadan bir an evvel basınclı sulama sistemlerine geçmeniz .. cünkü bu zorunlu kılındıktan sonra basıncılı sulama sistemleri kuran satan firmalar bunu fırsat bilip fiyatları 5 e katlarlar haberiniz olsun .. biz bu yıl kooperatifin uyarınca damlama sistemimizi kurduk .. sadece elektrikten tasarrufumuz %60larda .. iscilik falan bunları saymıyorm bile .. bu sistem çiftçinin zararına olmaz yararına olur bunuda unutmamak lazım .. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Su Kuyularına Ölçüm Sistemi Hakkında
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt