PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Su Kuyularına Ölçüm Sistemi Hakkında
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="dolcevita" data-source="post: 628069" data-attributes="member: 1507"><p><strong>Ynt: Su Kuyularına Ölçüm Sistemi Hakkında</strong></p><p></p><p>bimara msj cekin biz msj attık dsi önce kendi yüzme havuzlarıan kota getirsin tesislerde cok yüzme havuzu var sonra bütün evlerede getirin dedik il ilce merkezlerinde parak havuzları cok onlarda kota talebinde bulunduk artı israile satılan suyu biz talep ettik dsi yapamassa ukaraynada biz su satın alırız dedik bunların amac su korumasa falan degil su böyle korunmaz aslında böyle daha cok kacakcılaıga sebeb olur kacak elektirik artar bana dsi cvp bile geldi sacma sapan cvp vermişler bunların amacı eşkiyalıktır milletin elektirigini kes suyunu kes sonra para topla amac eşkiyalıkdır su sayacları 6 binle 8 bin tl arası degişiyor artı bi yandaşcı firmayı zengin edecegiz kimler ital edecek bakıp görcez kuyu ruhsatları 1.5 2 bin tl arasıdır birbirini karıştırmayın ayrıca kanunun iptal edilecegi gibi söylentiler var cünkü konya veya türkiyede şimdiye kadar kimse takmadı ben şahsen takmayı düşünmüyorum gereken resmi hakkımı veya gayriresmi hakkımı kullancam kendi kanunlarını kendileri uygulasın sulu tarım yapmak icin ülkemi degiştirelim kominiz rejim gibi baskılı tarım yapmaya calışıyolar hic kimsede dilekce veya bişyde bulunmasın tam net belli degil iptali söz konusu</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dolcevita, post: 628069, member: 1507"] [b]Ynt: Su Kuyularına Ölçüm Sistemi Hakkında[/b] bimara msj cekin biz msj attık dsi önce kendi yüzme havuzlarıan kota getirsin tesislerde cok yüzme havuzu var sonra bütün evlerede getirin dedik il ilce merkezlerinde parak havuzları cok onlarda kota talebinde bulunduk artı israile satılan suyu biz talep ettik dsi yapamassa ukaraynada biz su satın alırız dedik bunların amac su korumasa falan degil su böyle korunmaz aslında böyle daha cok kacakcılaıga sebeb olur kacak elektirik artar bana dsi cvp bile geldi sacma sapan cvp vermişler bunların amacı eşkiyalıktır milletin elektirigini kes suyunu kes sonra para topla amac eşkiyalıkdır su sayacları 6 binle 8 bin tl arası degişiyor artı bi yandaşcı firmayı zengin edecegiz kimler ital edecek bakıp görcez kuyu ruhsatları 1.5 2 bin tl arasıdır birbirini karıştırmayın ayrıca kanunun iptal edilecegi gibi söylentiler var cünkü konya veya türkiyede şimdiye kadar kimse takmadı ben şahsen takmayı düşünmüyorum gereken resmi hakkımı veya gayriresmi hakkımı kullancam kendi kanunlarını kendileri uygulasın sulu tarım yapmak icin ülkemi degiştirelim kominiz rejim gibi baskılı tarım yapmaya calışıyolar hic kimsede dilekce veya bişyde bulunmasın tam net belli degil iptali söz konusu [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Su Kuyularına Ölçüm Sistemi Hakkında
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt