PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Su Kuyularına Ölçüm Sistemi Hakkında
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="yalancı" data-source="post: 628162" data-attributes="member: 46761"><p><strong>Ynt: Su Kuyularına Ölçüm Sistemi Hakkında</strong></p><p></p><p>çiftçiye yapılan-yapılacak bu uygulama saçma !,</p><p>saçmalığında ötesinde tam bir cahillik,üçkağıtçılık örneğidir..</p><p></p><p>yeraltı kaynaklarını en çok hangi kesim ve ne oranda kadar kullanmakta !?,diye sorarlar adama !..</p><p>-meskenler</p><p>-sanayi</p><p>-ticarethaneler</p><p>-tarım..</p><p></p><p>tarım sektöründe kullanılan suların buharlaşma oranı çok az olması itibarıyla,tekrar topraktan süzülerek yeraltı kaynaklarına karışır..</p><p>lakin,</p><p>mesken,sanayi ve ticarethaneler de kullanılan suların tekrar geri dönüşü olmadığı gibi,sulardaki kimyasal kirlenmeyi saymıyorum bile !</p><p>dervlet,ilk önce meskenlerde tasaruflu su kullanmayı öğretecek,</p><p>daha sonra</p><p>sanayi ve ticarethanelere denetim getirecek..</p><p>'geri dönüşüm' denen bir olgu var..acaba akıllarına gelmiyor mu !!!</p><p>ama bunları yapacak-yapabilecek yönetim yok..</p><p>tarımı ve onunla ilgilenenleri günah keçisi olarak göstermek vicdanlara sığmaz..</p><p>kota koymakla çözüm geleceğini söylemek pek akla yatkın değil..</p><p></p><p>bu olaya maruz kalan arkadaşlara sabır dilerim,allah kolaylık versin..</p><p></p><p>-yeraltı kaynaklarını besleyen temel olay KAR dır.yağmur sularının %5 yakını yeraltı sularına karışır.gerisi denizlere karışır..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="yalancı, post: 628162, member: 46761"] [b]Ynt: Su Kuyularına Ölçüm Sistemi Hakkında[/b] çiftçiye yapılan-yapılacak bu uygulama saçma !, saçmalığında ötesinde tam bir cahillik,üçkağıtçılık örneğidir.. yeraltı kaynaklarını en çok hangi kesim ve ne oranda kadar kullanmakta !?,diye sorarlar adama !.. -meskenler -sanayi -ticarethaneler -tarım.. tarım sektöründe kullanılan suların buharlaşma oranı çok az olması itibarıyla,tekrar topraktan süzülerek yeraltı kaynaklarına karışır.. lakin, mesken,sanayi ve ticarethaneler de kullanılan suların tekrar geri dönüşü olmadığı gibi,sulardaki kimyasal kirlenmeyi saymıyorum bile ! dervlet,ilk önce meskenlerde tasaruflu su kullanmayı öğretecek, daha sonra sanayi ve ticarethanelere denetim getirecek.. 'geri dönüşüm' denen bir olgu var..acaba akıllarına gelmiyor mu !!! ama bunları yapacak-yapabilecek yönetim yok.. tarımı ve onunla ilgilenenleri günah keçisi olarak göstermek vicdanlara sığmaz.. kota koymakla çözüm geleceğini söylemek pek akla yatkın değil.. bu olaya maruz kalan arkadaşlara sabır dilerim,allah kolaylık versin.. -yeraltı kaynaklarını besleyen temel olay KAR dır.yağmur sularının %5 yakını yeraltı sularına karışır.gerisi denizlere karışır.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Su Kuyularına Ölçüm Sistemi Hakkında
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt