PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Su Kuyularına Ölçüm Sistemi Hakkında
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="TnisayG" data-source="post: 641725" data-attributes="member: 38790"><p><strong>Ynt: Su Kuyularına Ölçüm Sistemi Hakkında</strong></p><p></p><p>Kota nedir arkadaşım ya mantıklı mı bu durum sizce? Tarlama buğday ekmişimdir yılda iki üç kez yağmurlarım mısır ekmişimdir istediğim kadar damlatırım.Biri bunu nasıl açıklayacak bilmiyorum ki ona kaldıysak şu anda bizim kuyunun olduğu tarlada sabit 100 dekar yonca oluyor, yanında en az 40 dekar mısır ekiyoruz her yıl sabit, bu yıl bahardan yağışlı gitti ilk suyu geç verdik filan diyelim az kullandık.Gelecek yıl veya önceki yıl kuraktı kuyunun sayesinde mahsül kaldırıyoruz.Standarta sokamazlar ki bunu yanlış mı düşünüyorum?</p><p>Yapmaları gereken bilinçli sulamayı aşılamak sık denetlemek çiftçiyi bilinçlendirmek ama adamlar niye uğraşsın ki, koyar sınırı geçer siz ne yaparsanız yapın.Devlet politikası bu olmamalı ülkede tarım olmazsa ne kadar çok sektör etkilenir bundan kim hesaplıyor bunu.Bunları düşünmek yerine kuyulara sayaç takalım gitsin dediler akıl karı bi iş değil bu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="TnisayG, post: 641725, member: 38790"] [b]Ynt: Su Kuyularına Ölçüm Sistemi Hakkında[/b] Kota nedir arkadaşım ya mantıklı mı bu durum sizce? Tarlama buğday ekmişimdir yılda iki üç kez yağmurlarım mısır ekmişimdir istediğim kadar damlatırım.Biri bunu nasıl açıklayacak bilmiyorum ki ona kaldıysak şu anda bizim kuyunun olduğu tarlada sabit 100 dekar yonca oluyor, yanında en az 40 dekar mısır ekiyoruz her yıl sabit, bu yıl bahardan yağışlı gitti ilk suyu geç verdik filan diyelim az kullandık.Gelecek yıl veya önceki yıl kuraktı kuyunun sayesinde mahsül kaldırıyoruz.Standarta sokamazlar ki bunu yanlış mı düşünüyorum? Yapmaları gereken bilinçli sulamayı aşılamak sık denetlemek çiftçiyi bilinçlendirmek ama adamlar niye uğraşsın ki, koyar sınırı geçer siz ne yaparsanız yapın.Devlet politikası bu olmamalı ülkede tarım olmazsa ne kadar çok sektör etkilenir bundan kim hesaplıyor bunu.Bunları düşünmek yerine kuyulara sayaç takalım gitsin dediler akıl karı bi iş değil bu. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Su Kuyularına Ölçüm Sistemi Hakkında
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt