PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Su Kuyularına Ölçüm Sistemi Hakkında
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="tura30" data-source="post: 642349" data-attributes="member: 14208"><p><strong>Ynt: Su Kuyularına Ölçüm Sistemi Hakkında</strong></p><p></p><p>arkadaşlar interneti yeni aştım için biraz baktım gördüm kadar milletin kafası karışık kayseri dsi den aldım bilgiye göre hekdar başına 2851 ton su vereceklermiş ruhsatda yazılana bakmıyorlar..</p><p> ruhsat yenilmesine gelince ruhsatında saat taktıracam ibaresi olmayan kuyu ruhsatları yenilenecekmiş boşuna müh. para vermeyin.</p><p> aynı mevkide olan arazilerinizi birkuyuda topluyabiliiyorsun ona göre tonaj verecekler. icar olanlarında noterden kuyumdan sukullanacak ibaresi olacakmış..</p><p> biz mühendise hesaplatdık pancar 4 saat akıtmak şartı ile 5 kere suluyabiliyoruz akona fiskiyelerle 8 sulama yaptımıza göre..!!!!</p><p> geç kalınmış bir uygulama diyen arkadaşları görüyorum bir tarafdan bakarsan doru madalyonun diyer tarafından bakarsak bizler için.. ırmaklarımız nehirlerimiz boşuna akıp gidiyor suyu düşünen insanlar önce kafasını kaldırıp bunlara baksınlar masa başında konuşmak kolay aylıkları tıkır tıkır geliyor gecenin bir vakti para yetmiyor diye aylıklarına zam yapmayı biliyorlar utanmadan askgari üçrete şukadar zam yaptık emekliye şunu verdik sizde biliyorsunuz ki 20 yada 10 tl dahasıda var verdik dedikleri zama aylıklarında alamayanlarda var dsi görevliyle konuş kendiside diyor bu su size yetmez kaçakcılık olacak fakat bizim yapacamız bir şey yok emir yokardan geldi diyor.. ben bununla ilgi bakanla cumhur başkanlına başbakana kadar dilekce gönderdim sizlerinde bu konuda dilekce göndermeniz tavsiye ederim birlik beraberlik olmadı sürece bizi çok .... olur.internetden cumhurbaşkanına yazı yazdım sizin yanınızda çalışan insanlar sizi bilgilendirmiyor mu sızde bu bölgenin insanısınız bizim ekmemizle oynuyorsunuz sizi önce size sonra ALLA havale ediyorum dedim baya oldu beni tutuklamıya gelmediler oda insan.. bizler ekmemizin peşindeyiz..suruyeden gelen insanlara yurolarla para yardımı yapıyorlar kendi çalışanına para vermiyorlar.. geçmişe gidersek biz çifcilere avrupadan tarla parası olarak kaçlıra verildi şimdi nekadar veriliyor burdaki hakkımızı bile yiyorlar </p><p> karar sizi isder benim yazılarımı okur haklı dersiniz isderse yalan dersiniz karar sizin ama ben gerçekleri yazıyorum ve herzamanda yazacam dilimin döndü kadar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tura30, post: 642349, member: 14208"] [b]Ynt: Su Kuyularına Ölçüm Sistemi Hakkında[/b] arkadaşlar interneti yeni aştım için biraz baktım gördüm kadar milletin kafası karışık kayseri dsi den aldım bilgiye göre hekdar başına 2851 ton su vereceklermiş ruhsatda yazılana bakmıyorlar.. ruhsat yenilmesine gelince ruhsatında saat taktıracam ibaresi olmayan kuyu ruhsatları yenilenecekmiş boşuna müh. para vermeyin. aynı mevkide olan arazilerinizi birkuyuda topluyabiliiyorsun ona göre tonaj verecekler. icar olanlarında noterden kuyumdan sukullanacak ibaresi olacakmış.. biz mühendise hesaplatdık pancar 4 saat akıtmak şartı ile 5 kere suluyabiliyoruz akona fiskiyelerle 8 sulama yaptımıza göre..!!!! geç kalınmış bir uygulama diyen arkadaşları görüyorum bir tarafdan bakarsan doru madalyonun diyer tarafından bakarsak bizler için.. ırmaklarımız nehirlerimiz boşuna akıp gidiyor suyu düşünen insanlar önce kafasını kaldırıp bunlara baksınlar masa başında konuşmak kolay aylıkları tıkır tıkır geliyor gecenin bir vakti para yetmiyor diye aylıklarına zam yapmayı biliyorlar utanmadan askgari üçrete şukadar zam yaptık emekliye şunu verdik sizde biliyorsunuz ki 20 yada 10 tl dahasıda var verdik dedikleri zama aylıklarında alamayanlarda var dsi görevliyle konuş kendiside diyor bu su size yetmez kaçakcılık olacak fakat bizim yapacamız bir şey yok emir yokardan geldi diyor.. ben bununla ilgi bakanla cumhur başkanlına başbakana kadar dilekce gönderdim sizlerinde bu konuda dilekce göndermeniz tavsiye ederim birlik beraberlik olmadı sürece bizi çok .... olur.internetden cumhurbaşkanına yazı yazdım sizin yanınızda çalışan insanlar sizi bilgilendirmiyor mu sızde bu bölgenin insanısınız bizim ekmemizle oynuyorsunuz sizi önce size sonra ALLA havale ediyorum dedim baya oldu beni tutuklamıya gelmediler oda insan.. bizler ekmemizin peşindeyiz..suruyeden gelen insanlara yurolarla para yardımı yapıyorlar kendi çalışanına para vermiyorlar.. geçmişe gidersek biz çifcilere avrupadan tarla parası olarak kaçlıra verildi şimdi nekadar veriliyor burdaki hakkımızı bile yiyorlar karar sizi isder benim yazılarımı okur haklı dersiniz isderse yalan dersiniz karar sizin ama ben gerçekleri yazıyorum ve herzamanda yazacam dilimin döndü kadar [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Su Kuyularına Ölçüm Sistemi Hakkında
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt