PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Diğer
ŞUNA BİR BAKAR MISINIZ? 1 HAFTALIK SIFIR SATILIK
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="qarizmatiqa" data-source="post: 461520" data-attributes="member: 24473"><p><strong>Ynt: SATILIK 1 HAFTALIK TABLET PC</strong></p><p></p><p>ICONIA TAB W Serisi</p><p>W501 (LE-L0602-113G)</p><p> </p><p>Ürün Özellikleri</p><p>Ürün Kodu LE-L0602-113G</p><p>İşletim sistemi Orijinal Windows® 7 Home Premium</p><p> </p><p>İşlemci ve Yonga Seti </p><p>İşlemci İmalatçısı AMD </p><p>İşlemci Türü Fusion </p><p>İşlemci Modeli C-60 (1.333/1.0 GHz,DDR3 1066 MHz,9 W)</p><p>İşlemci Çekirdeği Çift çekirdek </p><p>Ön Bellek 1 MB </p><p>64 bit İşlem Var </p><p> </p><p>Bellek </p><p>Standart Bellek 2GB </p><p>Bellek Teknolojisi DDR3 SDRAM </p><p>Bellek Standardı DDR3-1333/PC3-10600 </p><p>Bellek Kartı Okuyucu Var 2-in-1 (SD, MMC, RS-MMC)</p><p> </p><p>Depolama </p><p>Katı Hal Sürücü Kapasitesi 32GB SSD</p><p> </p><p>Ekran ve Grafikler </p><p>Ekran Boyutu 25,7cm (10,1') </p><p>Görüntü Ekranı Türü Aktif Matris TFT Renkli LCD </p><p>Görüntü Ekranı Teknolojisi CrystalBrite </p><p>En Boy Oranı 16:10 </p><p>Ekran Modu WXGA </p><p>Arka Aydınlatma Teknolojisi LED </p><p>Dokunmatik Ekran Var </p><p>Çok Dokunmalı Ekran Var</p><p> </p><p>Grafik AMD Radeon HD6250 256 MB ayrılmış sistem belleği ile</p><p> </p><p>Ağ ve İletişim </p><p>Wi-Fi Var </p><p>Wi-Fi Standardı IEEE 802.11b/g/n </p><p>Bluetooth Var </p><p>Bluetooth Standart Bluetooth 3.0 + HS</p><p>3G Huawei EM820W Quad band</p><p>Ethernet Teknolojisi Fast Ethernet 10/100</p><p> </p><p>Ara Yüzler/Bağlantı Noktaları </p><p>HDMI Var </p><p>USB 2.0 Bağlantı Noktası Sayısı x2 </p><p>Ağ (RJ-45) Var </p><p> </p><p>Giriş Araçları </p><p>Klavye Var </p><p>İşaret Aygıtı Türü FineTrack </p><p> </p><p>Yerleşik Aygıtlar </p><p>Web Kamerası Var - Önde ve Arkada - Dual Webcam (1280x1024)</p><p>Mikrofon Var </p><p> </p><p>Yazılım </p><p>İşletim Sistemi Orijinal Windows® 7 Home Premium </p><p>İşletim Sistemi Mimarisi 32-bit </p><p>Yazılım Dahil Microsoft® Office Starter: Yalnızca sınırlı işlevselliğe sahip Word ve Excel®®; reklam içerir. PowerPoint® veya Outlook® uygulamalarını içermez. Tam özellikli yazılımı kullanmak için Office 2010 ' u satın alın.</p><p>Bing Bar</p><p>Windows Live Essentials</p><p> </p><p>Pil Bilgileri </p><p>Hücre Sayısı 3 hücre </p><p>Pilin Kimyası Lityum Polimer (Li-Polimer) </p><p>Pil Kapasitesi 3260 mAh </p><p>Maksimum Pil Çalışma Süresi 6 Saat Internet- 4 Saat HD Video Oynatımı</p><p> </p><p>Güç Açıklaması </p><p>Maksimum Güç Kaynağı Vat Gücü 40 W </p><p> </p><p>Fiziksel Özellikler </p><p>Biçim Çarpanı Hybrid </p><p>Yükseklik 19,50mm </p><p>Genişlik 275mm </p><p>Derinlik 190mm </p><p>Ağırlık (Yaklaşık) 1 kg</p><p> </p><p>Çeşitli </p><p>Ambalaj İçeriği ICONIA Tab W501 Tablet PC</p><p>Lityum İyon Pil</p><p>AC Adaptörü</p><p> </p><p>Yeşil Uyumluluk Var </p><p>Yeşil Uyumluluk Sertifikası/Yetki RoHS</p><p>Energy Star</p><p>WEEE</p><p> </p><p>Garanti Süresi : 24 Ay</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="qarizmatiqa, post: 461520, member: 24473"] [b]Ynt: SATILIK 1 HAFTALIK TABLET PC[/b] ICONIA TAB W Serisi W501 (LE-L0602-113G) Ürün Özellikleri Ürün Kodu LE-L0602-113G İşletim sistemi Orijinal Windows® 7 Home Premium İşlemci ve Yonga Seti İşlemci İmalatçısı AMD İşlemci Türü Fusion İşlemci Modeli C-60 (1.333/1.0 GHz,DDR3 1066 MHz,9 W) İşlemci Çekirdeği Çift çekirdek Ön Bellek 1 MB 64 bit İşlem Var Bellek Standart Bellek 2GB Bellek Teknolojisi DDR3 SDRAM Bellek Standardı DDR3-1333/PC3-10600 Bellek Kartı Okuyucu Var 2-in-1 (SD, MMC, RS-MMC) Depolama Katı Hal Sürücü Kapasitesi 32GB SSD Ekran ve Grafikler Ekran Boyutu 25,7cm (10,1') Görüntü Ekranı Türü Aktif Matris TFT Renkli LCD Görüntü Ekranı Teknolojisi CrystalBrite En Boy Oranı 16:10 Ekran Modu WXGA Arka Aydınlatma Teknolojisi LED Dokunmatik Ekran Var Çok Dokunmalı Ekran Var Grafik AMD Radeon HD6250 256 MB ayrılmış sistem belleği ile Ağ ve İletişim Wi-Fi Var Wi-Fi Standardı IEEE 802.11b/g/n Bluetooth Var Bluetooth Standart Bluetooth 3.0 + HS 3G Huawei EM820W Quad band Ethernet Teknolojisi Fast Ethernet 10/100 Ara Yüzler/Bağlantı Noktaları HDMI Var USB 2.0 Bağlantı Noktası Sayısı x2 Ağ (RJ-45) Var Giriş Araçları Klavye Var İşaret Aygıtı Türü FineTrack Yerleşik Aygıtlar Web Kamerası Var - Önde ve Arkada - Dual Webcam (1280x1024) Mikrofon Var Yazılım İşletim Sistemi Orijinal Windows® 7 Home Premium İşletim Sistemi Mimarisi 32-bit Yazılım Dahil Microsoft® Office Starter: Yalnızca sınırlı işlevselliğe sahip Word ve Excel®®; reklam içerir. PowerPoint® veya Outlook® uygulamalarını içermez. Tam özellikli yazılımı kullanmak için Office 2010 ' u satın alın. Bing Bar Windows Live Essentials Pil Bilgileri Hücre Sayısı 3 hücre Pilin Kimyası Lityum Polimer (Li-Polimer) Pil Kapasitesi 3260 mAh Maksimum Pil Çalışma Süresi 6 Saat Internet- 4 Saat HD Video Oynatımı Güç Açıklaması Maksimum Güç Kaynağı Vat Gücü 40 W Fiziksel Özellikler Biçim Çarpanı Hybrid Yükseklik 19,50mm Genişlik 275mm Derinlik 190mm Ağırlık (Yaklaşık) 1 kg Çeşitli Ambalaj İçeriği ICONIA Tab W501 Tablet PC Lityum İyon Pil AC Adaptörü Yeşil Uyumluluk Var Yeşil Uyumluluk Sertifikası/Yetki RoHS Energy Star WEEE Garanti Süresi : 24 Ay [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Diğer
ŞUNA BİR BAKAR MISINIZ? 1 HAFTALIK SIFIR SATILIK
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt