PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
suni tohumlama
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 686764" data-attributes="member: 2401"><p><strong>Ynt: suni tohumlama</strong></p><p></p><p>winnor-wille kardeşlerden birinin tohumunu atırabilirsen attır.. yada rugen-mandy-vainstein gibi avrupada derece yapmış bogaları atırabilirsin.. zaten ustte sabitlemiş konulara bakarsan orada açıklamıştık.. ben mandy atırmıştım çok memnunum buzagılardan acayip gelişiyorlar dogum agırlıklarıda inege göre değişiyor 50kg civarı dogan da oldu erkek .. dişi ise en küçük 30kg civarı ham düve dogurdu.. 2aylık oldu en buyugü bugun artık ipe sapa gelmez oldular şimdiden besili gibiler.. winnor daha iyi bi boga atan sitede üyeleri var onun buzagılarıda çok guzel ve zaten oda gecen yıl bayagı listenin basında idi.. en iyisi wille adlı boga bence uzun süre listede 1 numara idi süt verimi süper ..ama o pahalı biraz.. artık sana kalmış.. iyi tohum attırmanı tavsiye ederim sonucta 9 ay o yavruyu bekleyeceksin bekledigine degsin.. ve kırma inege dogum puanı iyi olan bi boga atırki dogumu rahat olsun...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 686764, member: 2401"] [b]Ynt: suni tohumlama[/b] winnor-wille kardeşlerden birinin tohumunu atırabilirsen attır.. yada rugen-mandy-vainstein gibi avrupada derece yapmış bogaları atırabilirsin.. zaten ustte sabitlemiş konulara bakarsan orada açıklamıştık.. ben mandy atırmıştım çok memnunum buzagılardan acayip gelişiyorlar dogum agırlıklarıda inege göre değişiyor 50kg civarı dogan da oldu erkek .. dişi ise en küçük 30kg civarı ham düve dogurdu.. 2aylık oldu en buyugü bugun artık ipe sapa gelmez oldular şimdiden besili gibiler.. winnor daha iyi bi boga atan sitede üyeleri var onun buzagılarıda çok guzel ve zaten oda gecen yıl bayagı listenin basında idi.. en iyisi wille adlı boga bence uzun süre listede 1 numara idi süt verimi süper ..ama o pahalı biraz.. artık sana kalmış.. iyi tohum attırmanı tavsiye ederim sonucta 9 ay o yavruyu bekleyeceksin bekledigine degsin.. ve kırma inege dogum puanı iyi olan bi boga atırki dogumu rahat olsun... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
suni tohumlama
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt