PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
süper biofer
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="köylü" data-source="post: 348429" data-attributes="member: 988"><p><strong>Ynt: süper biofer</strong></p><p></p><p>iyi güzelde çok pahalıya geliyor.bukadar övüyorsunuz reklemını yapıyorsunuz videoları izliyoruz öyle öven çok ama sonuç alan yok alan olsyadı tüm bayilerde herkesin dilinde olurdu.ben 2004 yılından beri gübretaş toros gübre de dahil tarım bakanlıgı bitki araştırma berket tarım ,organık gübre ,delta tarım,daha birçok firmanın ürünlerini denedim kullnadım bizzat bu yetkililerle görüşerek neler neler yaptım elde var sıfırrrr şuan istanbulda ufuk tarım ve adana ürün tarımsal mühendidlik diye firmaların ürünlerini kullnadım.şimdilik iyi gibi ama mücize falan yalan gibi geliyor yok solucan gübresi bir ara millete karınca yagı diye yutturdukları gibi.karınca ne de dünyyaya yetecek yagı olsun.vehasıl ba5 gibi bu tür şeylere inanmak zor geliyor bana.tarlaya 3-5 kez gir öyle kolay mı girmek işimiz yok her 15 günde tarlayı çigne ürünü ez. zebze meyva bahçesi değil ya hadi arpaya bugdaya gir hadi nohuda gir mecimege gir bana çiçek zamanı nohuda gübre attırdı bir firma ocagıma incir agacı dikecek ti az kalsın.iyi ki hepsine atmadım.</p><p> SONUÇDA GÜBRENİZ PAHALI 250 GR 100 LİTRE SUDA 100 DÖNÜMDE 3 KEZ ATIMDA NE MALİYET ÇIKARIR BİLEN VAR MI.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="köylü, post: 348429, member: 988"] [b]Ynt: süper biofer[/b] iyi güzelde çok pahalıya geliyor.bukadar övüyorsunuz reklemını yapıyorsunuz videoları izliyoruz öyle öven çok ama sonuç alan yok alan olsyadı tüm bayilerde herkesin dilinde olurdu.ben 2004 yılından beri gübretaş toros gübre de dahil tarım bakanlıgı bitki araştırma berket tarım ,organık gübre ,delta tarım,daha birçok firmanın ürünlerini denedim kullnadım bizzat bu yetkililerle görüşerek neler neler yaptım elde var sıfırrrr şuan istanbulda ufuk tarım ve adana ürün tarımsal mühendidlik diye firmaların ürünlerini kullnadım.şimdilik iyi gibi ama mücize falan yalan gibi geliyor yok solucan gübresi bir ara millete karınca yagı diye yutturdukları gibi.karınca ne de dünyyaya yetecek yagı olsun.vehasıl ba5 gibi bu tür şeylere inanmak zor geliyor bana.tarlaya 3-5 kez gir öyle kolay mı girmek işimiz yok her 15 günde tarlayı çigne ürünü ez. zebze meyva bahçesi değil ya hadi arpaya bugdaya gir hadi nohuda gir mecimege gir bana çiçek zamanı nohuda gübre attırdı bir firma ocagıma incir agacı dikecek ti az kalsın.iyi ki hepsine atmadım. SONUÇDA GÜBRENİZ PAHALI 250 GR 100 LİTRE SUDA 100 DÖNÜMDE 3 KEZ ATIMDA NE MALİYET ÇIKARIR BİLEN VAR MI. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
süper biofer
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt