PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
süper biofer
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="aysenkoc" data-source="post: 348898" data-attributes="member: 30091"><p><strong>Ynt: süper biofer</strong></p><p></p><p>arkadaşlar hepinize öncelikle teşekkür ediyorum şöyle söylim yeterince denendi biz denemeleri geçtik 150 tane mağaza nasıl açıldı biliyormusunuz biz öncelikle bayilik veriyoruz sadece süper biofer ürünlerini satmak birde tabela yaptırmak şartıyla ha ürünlerinde fiyatları belli bayi adaylarımız nasıl oluştu biliyormusunuz.. anlatayım size bu ürünü merak edip kullandı hepsi sonucu görünce şakır şakır bayi adayları oluştu biz bunlar içinden sadece 150 sini bayi yaptık her şehirde bir tane olmak kaydıyla kimse kimsenin bölgesine girmiyor demir çinko ve bakır ve tabiki süper biofer formülü ben doğru dürüst yazıcam demirin çinkonun ve bakırın en kalitelisi kullanılıyor diyeceksiniz ki bunlar diğer ürünlerdede var ama süper biofer formülü yok bizim satma gibi problemimiz kalmadı burda sapla samanı ayıralım bayilere vermiyoruz kendi bayiliklerimizi oluşturuyoruz bizim ürünümüzü satan bayi adaylarımızın rakipleri kendi bölgelerinde yok tekrar yazıyorum bayiler rahmetli recep avcının biz sözü vardı bayiler kötü yola düşmüşler ellerindeki hangi üründen çok karları varsa çifçiye veriyolar diye bizim ürünümüz bayi raflarına girmeyecek kadar değerli ister inanın ister inanmayın merak edenler denedi çoğu arkadaşınla bile paylaşmıyor neden çünkü en kaliteli ürünü herkes kendi yetiştirmek ister.rahmetli babamda çifçiydi annem bazen söylerdi baban tohum almak için istanbula giderdi ama aldığı yeri kimseye söylemezdi diye insan oğlu ben bu düşünceyede saygılıyım siz ben burdayım yeni girdim siteye vakit harcayıp yazıyorum öğrenin diye şanslısınız bunları duyduğunuz için ben doğru konuşuyorum siz bunu görüceksiniz....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="aysenkoc, post: 348898, member: 30091"] [b]Ynt: süper biofer[/b] arkadaşlar hepinize öncelikle teşekkür ediyorum şöyle söylim yeterince denendi biz denemeleri geçtik 150 tane mağaza nasıl açıldı biliyormusunuz biz öncelikle bayilik veriyoruz sadece süper biofer ürünlerini satmak birde tabela yaptırmak şartıyla ha ürünlerinde fiyatları belli bayi adaylarımız nasıl oluştu biliyormusunuz.. anlatayım size bu ürünü merak edip kullandı hepsi sonucu görünce şakır şakır bayi adayları oluştu biz bunlar içinden sadece 150 sini bayi yaptık her şehirde bir tane olmak kaydıyla kimse kimsenin bölgesine girmiyor demir çinko ve bakır ve tabiki süper biofer formülü ben doğru dürüst yazıcam demirin çinkonun ve bakırın en kalitelisi kullanılıyor diyeceksiniz ki bunlar diğer ürünlerdede var ama süper biofer formülü yok bizim satma gibi problemimiz kalmadı burda sapla samanı ayıralım bayilere vermiyoruz kendi bayiliklerimizi oluşturuyoruz bizim ürünümüzü satan bayi adaylarımızın rakipleri kendi bölgelerinde yok tekrar yazıyorum bayiler rahmetli recep avcının biz sözü vardı bayiler kötü yola düşmüşler ellerindeki hangi üründen çok karları varsa çifçiye veriyolar diye bizim ürünümüz bayi raflarına girmeyecek kadar değerli ister inanın ister inanmayın merak edenler denedi çoğu arkadaşınla bile paylaşmıyor neden çünkü en kaliteli ürünü herkes kendi yetiştirmek ister.rahmetli babamda çifçiydi annem bazen söylerdi baban tohum almak için istanbula giderdi ama aldığı yeri kimseye söylemezdi diye insan oğlu ben bu düşünceyede saygılıyım siz ben burdayım yeni girdim siteye vakit harcayıp yazıyorum öğrenin diye şanslısınız bunları duyduğunuz için ben doğru konuşuyorum siz bunu görüceksiniz.... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
süper biofer
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt