PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
süper biofer
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="köylü" data-source="post: 348903" data-attributes="member: 988"><p><strong>Ynt: süper biofer</strong></p><p></p><p>1 litre 4 dekara gider 3 kez gir 35x3= 105 tl edr.ürünün çiğnenmesi yanan mazort vs.pahalı.1 dekerdan ben hiç bir kullnamdan dogal yöntemle 120 kğ ürün alıyorum.nohut olarak eger ben dekera 105 + mazot kullanırsam maliyet ürün artışında eger yaparsa %100 artırmayacagı kesin %30 .120 kg %30 artışı 156 kğ eder yalanım veya yanlışım var mı. </p><p> ben masrafsız 120 kğ yemin ederim alıyorum.</p><p> harmanda nohutun kğ taş çatlasın 1250 tl olur.150000 tl dekardan ürün çıkar 120 kğ dogal yöntemle masrafını sizler hesab edin.</p><p> 156x1250=195 tl eder e 105 tl biofer 195-105=90 tl ben niye zarar edeyim bu gübreler bukadar mucizede çifçi niye ürün alamıyor.gübretaş, toros gübre , ege gübre, bunlar payını ona buna yedirimi zaten gübretaş aynı sistemleri yapmış kooperatiflerde var.enazından güvenilir marka </p><p> yanlışım varsa söyleyin.35 lira 1 litre 3 kez at olamaz. benim bir kez tarlaya girme şnsım var nohuttada birçok insan böyle.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="köylü, post: 348903, member: 988"] [b]Ynt: süper biofer[/b] 1 litre 4 dekara gider 3 kez gir 35x3= 105 tl edr.ürünün çiğnenmesi yanan mazort vs.pahalı.1 dekerdan ben hiç bir kullnamdan dogal yöntemle 120 kğ ürün alıyorum.nohut olarak eger ben dekera 105 + mazot kullanırsam maliyet ürün artışında eger yaparsa %100 artırmayacagı kesin %30 .120 kg %30 artışı 156 kğ eder yalanım veya yanlışım var mı. ben masrafsız 120 kğ yemin ederim alıyorum. harmanda nohutun kğ taş çatlasın 1250 tl olur.150000 tl dekardan ürün çıkar 120 kğ dogal yöntemle masrafını sizler hesab edin. 156x1250=195 tl eder e 105 tl biofer 195-105=90 tl ben niye zarar edeyim bu gübreler bukadar mucizede çifçi niye ürün alamıyor.gübretaş, toros gübre , ege gübre, bunlar payını ona buna yedirimi zaten gübretaş aynı sistemleri yapmış kooperatiflerde var.enazından güvenilir marka yanlışım varsa söyleyin.35 lira 1 litre 3 kez at olamaz. benim bir kez tarlaya girme şnsım var nohuttada birçok insan böyle. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
süper biofer
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt