PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
süper biofer
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="omeryucel" data-source="post: 360866" data-attributes="member: 28969"><p><strong>Ynt: süper biofer</strong></p><p></p><p>Bu bioferin resmi labaratuar analiz belgesini daha önce sordum ses gelmedi şimdi tekrar ediyorum.Al kardeşim bu bizim bioferin resmi analiz sonucu içinde şunlar şu oranda var diyecek kimse yok mu. Özellikle Ayşen hanımdan ricamdır.Buraya 50 kişi de yazsa ben kullandım memnun kaldım verim arttı diye pek sağlıklı tanıtım olacağı kanaatinde değilim.Ama işin belgeleri ile karşımıza çıkarsanız bir kişinin bile burda yorum yapıp ben kullandım memnun kaldım demesine ihtiyaç duymazsınız.Bioferin mühendislerinden sera ve tarla deneme sonuçlarını resimleri ile birlikte isteyin.Eğer gerçekten iddalı ve ürüne güveniyorlarsa seve seve vereceklerdir.</p><p>Bu ve benzeri istek ve görüşleri defalarca yazdık ama somut bir belge ve yorum maalesef göremedik.Unutmayın İnsanlar bir kez kandırıldıktan sonra gerçeklerden bile şüphe ederler.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="omeryucel, post: 360866, member: 28969"] [b]Ynt: süper biofer[/b] Bu bioferin resmi labaratuar analiz belgesini daha önce sordum ses gelmedi şimdi tekrar ediyorum.Al kardeşim bu bizim bioferin resmi analiz sonucu içinde şunlar şu oranda var diyecek kimse yok mu. Özellikle Ayşen hanımdan ricamdır.Buraya 50 kişi de yazsa ben kullandım memnun kaldım verim arttı diye pek sağlıklı tanıtım olacağı kanaatinde değilim.Ama işin belgeleri ile karşımıza çıkarsanız bir kişinin bile burda yorum yapıp ben kullandım memnun kaldım demesine ihtiyaç duymazsınız.Bioferin mühendislerinden sera ve tarla deneme sonuçlarını resimleri ile birlikte isteyin.Eğer gerçekten iddalı ve ürüne güveniyorlarsa seve seve vereceklerdir. Bu ve benzeri istek ve görüşleri defalarca yazdık ama somut bir belge ve yorum maalesef göremedik.Unutmayın İnsanlar bir kez kandırıldıktan sonra gerçeklerden bile şüphe ederler. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
süper biofer
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt