PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
süper biofer
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="köylü" data-source="post: 361035" data-attributes="member: 988"><p><strong>Ynt: süper biofer</strong></p><p></p><p>arkadaşlar madem böyle bir sıvı gübre yaprak gübresi olayı var.istanbulda gübretaş tan ayrılma UFUK TARIM adanada ÜRÜN TARIMSAL MÜHENDİSLİK diye firmalar var.ufuk tarım da murat bey adanada abdullah bey var.bu ürünleri bu ik firmanın ürünlerini kullamdı.birçok kişi yer de kullanıyor. sonuçlar çok isabetli öyle pahalı bir şey degiller.baglantı kurun dürüstçe sizlere yardımcı oluralar.tarla tarla deneyerek birçok güzel sonuçlar aldık </p><p>REKLAM OLMASIN DİYE ŞİMDİYE KADAR YAZMADIM.araştırın bakın.hala araştırıyorum.başka firmaları.sonuçlar güzel olursa burdan yazar açıklarım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="köylü, post: 361035, member: 988"] [b]Ynt: süper biofer[/b] arkadaşlar madem böyle bir sıvı gübre yaprak gübresi olayı var.istanbulda gübretaş tan ayrılma UFUK TARIM adanada ÜRÜN TARIMSAL MÜHENDİSLİK diye firmalar var.ufuk tarım da murat bey adanada abdullah bey var.bu ürünleri bu ik firmanın ürünlerini kullamdı.birçok kişi yer de kullanıyor. sonuçlar çok isabetli öyle pahalı bir şey degiller.baglantı kurun dürüstçe sizlere yardımcı oluralar.tarla tarla deneyerek birçok güzel sonuçlar aldık REKLAM OLMASIN DİYE ŞİMDİYE KADAR YAZMADIM.araştırın bakın.hala araştırıyorum.başka firmaları.sonuçlar güzel olursa burdan yazar açıklarım. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
süper biofer
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt