PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
süper biofer
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="doganbey1" data-source="post: 365437" data-attributes="member: 919"><p><strong>Ynt: süper biofer</strong></p><p></p><p>Değerli üyeler abilerim kardeşlerim. Bu sabah 10 gibi mesaj geldi. Mesajı aynen aktarıyorum. Doğanbeysize dönülecek aranacaksınız süper biofer. Açıkçası b mesaj geldikten sonra dedim acaba dalga mı geçiyolar. Sonra baktım arayan yok dedim bunlar atıp tutuyor. Saat 20.30 sıraları telefo geldi. Arayan kişi Selahattin bey olduğunu söyledi. Bana nasıl etkili olduğunu anlattı. Konuşmalarımızdan sonra ortak bir karara vardık. Denemek amacıyla 30 dekar ayçiçeği yeri için bana süper biofer göndereceklerini söylediler. Naıl uygulanacağınıda ilerleyen zamanda detaylı bir şekilde bana anlatacakmış. Arkadaşlar bende dedeme söyledim. Dedemde kabul etti. Dediğide bakalım bunlar atıyor mu yoksa gerçekten iyi mi görecez. Denediğimizde eğer faydasını görürsek o zaman reklamını ben yapacam dedi. Dneme aşamasını kafamda şu şekilde tasarladım. 30 dekar yeri yarıdan bölüp bir kısmına Süper biofer kullanacaz. Bir kısmına ise her sene ne yapıyorsak onu uygulayacaz. Her hafta sizin için tarladan fotoğraf çekip bir konu açıp resimleri ve videoları paylaşacam. O zaman göreceğiz. Bakalım nasıl bir etkisi olacak. Bana dönüldüğü için teşekkür ederim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="doganbey1, post: 365437, member: 919"] [b]Ynt: süper biofer[/b] Değerli üyeler abilerim kardeşlerim. Bu sabah 10 gibi mesaj geldi. Mesajı aynen aktarıyorum. Doğanbeysize dönülecek aranacaksınız süper biofer. Açıkçası b mesaj geldikten sonra dedim acaba dalga mı geçiyolar. Sonra baktım arayan yok dedim bunlar atıp tutuyor. Saat 20.30 sıraları telefo geldi. Arayan kişi Selahattin bey olduğunu söyledi. Bana nasıl etkili olduğunu anlattı. Konuşmalarımızdan sonra ortak bir karara vardık. Denemek amacıyla 30 dekar ayçiçeği yeri için bana süper biofer göndereceklerini söylediler. Naıl uygulanacağınıda ilerleyen zamanda detaylı bir şekilde bana anlatacakmış. Arkadaşlar bende dedeme söyledim. Dedemde kabul etti. Dediğide bakalım bunlar atıyor mu yoksa gerçekten iyi mi görecez. Denediğimizde eğer faydasını görürsek o zaman reklamını ben yapacam dedi. Dneme aşamasını kafamda şu şekilde tasarladım. 30 dekar yeri yarıdan bölüp bir kısmına Süper biofer kullanacaz. Bir kısmına ise her sene ne yapıyorsak onu uygulayacaz. Her hafta sizin için tarladan fotoğraf çekip bir konu açıp resimleri ve videoları paylaşacam. O zaman göreceğiz. Bakalım nasıl bir etkisi olacak. Bana dönüldüğü için teşekkür ederim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
süper biofer
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt