PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
Sürekli Pulluk Kullanımından Dolayı Oluşan Tarla Tabanı Nasıl Kırılır?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismailozmen74" data-source="post: 786191" data-attributes="member: 10732"><p><strong>Ynt: Sürekli Pulluk Kullanımından Dolayı Oluşan Tarla Tabanı Nasıl Kırılır?</strong></p><p></p><p>arkadaşlar ben bu konu yu trakyada uzum bağı kuran bır hanımdan dınlemiştim gerçekten sızn anlattıklarınızı anlattı mesela bır bağ kurmüş ve araştırmış ben bu işi nasıl yaparım dıye dunyada bu işi yapanlarla gorüşmüş kendısı buyuk traktorlerıle bağın yerını dıp kazan ıle 70 80 cm patlattırmış o tarla bır yıl oşekılde beklemiş ve aynı anda yeşıl gure vermiş ve saıre şu anda hatırlayamıyorum ne işlem yaptığını ve bır yıl sonra dıkım yapmış bağı şu anda 8 veya 10 yaşında imiş ve hıç su vermezmiş tamamen bu işlem sayesınde toprak suyu kıştan çeker yazın kullanıırmış bana çok mantıklı geldı bu bağ sahıbını tanıyan var ise lutfen bızımle bılgılerını paylaşsın gerçekten trakyada çıftçılere lıderlıkyapacak bır bağ shıbı bır bayan bende tv de izledım kendısını</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismailozmen74, post: 786191, member: 10732"] [b]Ynt: Sürekli Pulluk Kullanımından Dolayı Oluşan Tarla Tabanı Nasıl Kırılır?[/b] arkadaşlar ben bu konu yu trakyada uzum bağı kuran bır hanımdan dınlemiştim gerçekten sızn anlattıklarınızı anlattı mesela bır bağ kurmüş ve araştırmış ben bu işi nasıl yaparım dıye dunyada bu işi yapanlarla gorüşmüş kendısı buyuk traktorlerıle bağın yerını dıp kazan ıle 70 80 cm patlattırmış o tarla bır yıl oşekılde beklemiş ve aynı anda yeşıl gure vermiş ve saıre şu anda hatırlayamıyorum ne işlem yaptığını ve bır yıl sonra dıkım yapmış bağı şu anda 8 veya 10 yaşında imiş ve hıç su vermezmiş tamamen bu işlem sayesınde toprak suyu kıştan çeker yazın kullanıırmış bana çok mantıklı geldı bu bağ sahıbını tanıyan var ise lutfen bızımle bılgılerını paylaşsın gerçekten trakyada çıftçılere lıderlıkyapacak bır bağ shıbı bır bayan bende tv de izledım kendısını [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
Sürekli Pulluk Kullanımından Dolayı Oluşan Tarla Tabanı Nasıl Kırılır?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt