PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Biçim-Hasat Ekipmanları
Sürüm 330cm Helikopter Tırmık
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Akifİnanç68" data-source="post: 1337108" data-attributes="member: 77558"><p>Sağol Yaşar abi [emoji846]Tesekkürler , az önce tarlaya gidip biraz daha kullanma şansım oldu. Nem fena olmadığı için 5 dekar kadar yer yaptım. Geri kalani sabah hamur kıvamında toplamak için bıraktım. </p><p></p><p>Bunca zaman boşuna emek harcamışız. 2 tane sıra aldım tek seferde ikisinide soluma , sıfır toplu atma ile halletti. Namlular çok stabil , yakıt ölçmedim ama avantaj kesinlikle olacaktır. Öteki türlü eski makina olsaydı tam şuan, papatyaya dolanan yoncaları ayıklayarak küfür ediyordum... Daha artısını balya bağlarkende göreceğiz ki bazı balyasını bağladığımız müşterilerimiz helikopter tırmık kullanıyordu, verimli yerlerde arıza neredeyse sıfıra iniyor. Artık tel ( papatya) tırmık gözümde 5 para etmiyor. Öyle demeyelimde risk alıp baştan fazla para ödeyenin , ama sonradan kat kat faydasını görenin tırmığı diyelim Fuat abi [emoji16]. Tesekkürler , evet haklısınız ama bizim imkanlar dahilinde kullanabileceğimiz en iyi tırmık bu. Aynı düzen yerli şanzıman Türkaya 500 tl fazla vermek yerine bu daha mantıklı geldi. En azından bolgemizde servis ağı ve parçası var, satıcı büyük bir tedarikçi. </p><p></p><p>Tırmığın performansını bizzat yaşayınca inanın o para bedava görünüyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akifİnanç68, post: 1337108, member: 77558"] Sağol Yaşar abi [emoji846]Tesekkürler , az önce tarlaya gidip biraz daha kullanma şansım oldu. Nem fena olmadığı için 5 dekar kadar yer yaptım. Geri kalani sabah hamur kıvamında toplamak için bıraktım. Bunca zaman boşuna emek harcamışız. 2 tane sıra aldım tek seferde ikisinide soluma , sıfır toplu atma ile halletti. Namlular çok stabil , yakıt ölçmedim ama avantaj kesinlikle olacaktır. Öteki türlü eski makina olsaydı tam şuan, papatyaya dolanan yoncaları ayıklayarak küfür ediyordum... Daha artısını balya bağlarkende göreceğiz ki bazı balyasını bağladığımız müşterilerimiz helikopter tırmık kullanıyordu, verimli yerlerde arıza neredeyse sıfıra iniyor. Artık tel ( papatya) tırmık gözümde 5 para etmiyor. Öyle demeyelimde risk alıp baştan fazla para ödeyenin , ama sonradan kat kat faydasını görenin tırmığı diyelim Fuat abi [emoji16]. Tesekkürler , evet haklısınız ama bizim imkanlar dahilinde kullanabileceğimiz en iyi tırmık bu. Aynı düzen yerli şanzıman Türkaya 500 tl fazla vermek yerine bu daha mantıklı geldi. En azından bolgemizde servis ağı ve parçası var, satıcı büyük bir tedarikçi. Tırmığın performansını bizzat yaşayınca inanın o para bedava görünüyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Biçim-Hasat Ekipmanları
Sürüm 330cm Helikopter Tırmık
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt