PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Diğer Tarla Bitkileri
Susuz borulce
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mstrkenan" data-source="post: 1272353" data-attributes="member: 79734"><p>Merhaba arkadaşlar bu sene deneme amaçlı 10 dönüm kadar borulce ekmeyi düşünüyorum kuru araştırmama gore kuru şartlarda dekara verimi düşük el ile hasatta başka bi sıkıntı niyetim ürünü toplatıp yeşil pazarlamak kuruya ekilen borulcede bakla kısa tıknaz olur mu pazarlayabilir orta kalite yesil bakla alinabilirmi geçen yıllar olsa kuruyu düşünmezdim ama bu yil bölgemizde toprak doygunluğu iyi kuruyu da kaldirir gibime geliyor dedigim gibi sulama olmayacak nisan basi dikip haziran başı temmuz başı gibi ne varsa yesil toplatıp pazarlamayı düşünüyorum makineli ekim tohum ve otla mücadele konusunda tecrübeli arkadaşlardan öneri bekliyorum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mstrkenan, post: 1272353, member: 79734"] Merhaba arkadaşlar bu sene deneme amaçlı 10 dönüm kadar borulce ekmeyi düşünüyorum kuru araştırmama gore kuru şartlarda dekara verimi düşük el ile hasatta başka bi sıkıntı niyetim ürünü toplatıp yeşil pazarlamak kuruya ekilen borulcede bakla kısa tıknaz olur mu pazarlayabilir orta kalite yesil bakla alinabilirmi geçen yıllar olsa kuruyu düşünmezdim ama bu yil bölgemizde toprak doygunluğu iyi kuruyu da kaldirir gibime geliyor dedigim gibi sulama olmayacak nisan basi dikip haziran başı temmuz başı gibi ne varsa yesil toplatıp pazarlamayı düşünüyorum makineli ekim tohum ve otla mücadele konusunda tecrübeli arkadaşlardan öneri bekliyorum [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Diğer Tarla Bitkileri
Susuz borulce
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt