PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Süt + Et Üretimi için Büyükbaş Tesis - ÖRNEK-
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 844903" data-attributes="member: 25443"><p><strong>Ynt: Süt + Et Üretimi için Büyükbaş Tesis - ÖRNEK-</strong></p><p></p><p>Bu gün hayvan başı 7-8 kg 19 protein süt yemi ile 11 inekten 230 kg süt kaba yem hiç yok .</p><p>Ama hayvanlar sabah akşam gece gündüz serbest merada otluyorlar verdiğim yemi bile nazlı yiyorlar.</p><p>Hesaplar değişik olabilir, onu demek istedim ,ben kendim bakarım çocukluğumdan beri işin içindeyim.</p><p>Süt inekçiliği zor iştir meraklı hevesli sabırlı olmak gerek .</p><p>Ne olursa olsun başlayınca bir on yıl yapmak gerek.</p><p>Fiyatlar dalgalanıyor ülkemizde fiyat iyi olunca herkes yapmaya kalkıyor fiyat düşünce herkes kaçmak bırakmak istiyor.</p><p>On yıl yapmak gerek dedim ya iyi fiyatı da kötü fiyatı da görmeliyiz .</p><p>Yapacak olan arkadaşlarıma tavsiyem bölgesel imkanları çok önemli etrafında kaba kesif yem varsa , buna dikkat etsinler, taşıma su ile değirmen dönmüyor enerji pahalı ülkemizde ben tarıma da uzak değilim kendim üretiyorum yemi mi fazlasını satıyorum.</p><p>Zaten çok geliri de yok bu günlerde ,yeni başlayacak olsam devlet desteği hibesi olmadan girmem ben olsam işe.</p><p>Niyeti olan herkese kolay gelsin bereketli olsun .</p><p>Benim düşüncem böyle iyi düşünmek lazım dönüşü zor bir iş yaşam şekli hayvancılık. :S :S</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 844903, member: 25443"] [b]Ynt: Süt + Et Üretimi için Büyükbaş Tesis - ÖRNEK-[/b] Bu gün hayvan başı 7-8 kg 19 protein süt yemi ile 11 inekten 230 kg süt kaba yem hiç yok . Ama hayvanlar sabah akşam gece gündüz serbest merada otluyorlar verdiğim yemi bile nazlı yiyorlar. Hesaplar değişik olabilir, onu demek istedim ,ben kendim bakarım çocukluğumdan beri işin içindeyim. Süt inekçiliği zor iştir meraklı hevesli sabırlı olmak gerek . Ne olursa olsun başlayınca bir on yıl yapmak gerek. Fiyatlar dalgalanıyor ülkemizde fiyat iyi olunca herkes yapmaya kalkıyor fiyat düşünce herkes kaçmak bırakmak istiyor. On yıl yapmak gerek dedim ya iyi fiyatı da kötü fiyatı da görmeliyiz . Yapacak olan arkadaşlarıma tavsiyem bölgesel imkanları çok önemli etrafında kaba kesif yem varsa , buna dikkat etsinler, taşıma su ile değirmen dönmüyor enerji pahalı ülkemizde ben tarıma da uzak değilim kendim üretiyorum yemi mi fazlasını satıyorum. Zaten çok geliri de yok bu günlerde ,yeni başlayacak olsam devlet desteği hibesi olmadan girmem ben olsam işe. Niyeti olan herkese kolay gelsin bereketli olsun . Benim düşüncem böyle iyi düşünmek lazım dönüşü zor bir iş yaşam şekli hayvancılık. :S :S [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Süt + Et Üretimi için Büyükbaş Tesis - ÖRNEK-
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt