PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Süt fiyatı neden arttı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="nailyetek" data-source="post: 219637" data-attributes="member: 8099"><p><strong>Ynt: Süt fiyatı neden arttı?</strong></p><p></p><p>Öncelikle böyle bir konuyu paylaştığınız için teşekkürler.. Günün bu saatinde; sırtımdaki ter kurumadan ve üzerime sinmiş ahır kokusu bile çıkmadan bu yazıyı okudum..</p><p> Özellikle 2. paragraftaki şu bölüm; ' Artan çiğ süt fiyatının kontrol altına alınmasını, müdahale edilerek düşürülmesini isteyen çiftçi örgütleri, kooperatifler oldu. ' </p><p> Ben böyle çiftçi örgütünün de kooperatifininde...taaa.. geri kalanını isteyen istediği şekilde tamamlayabilir. Bizler 2009 yılı başlarında 33 kuruşa süt dökerken ve ton/650 TL den yem parası öderken nerdeymiş bu çok değerli birlikler ve güzide kooperatifler..? Şimdi onlaramı kalmış yükselen süt fiyatlarına dur demek.. Aslında daha söylenecek çok şey varda, yeri değil.. Bu arada ' altansat ' arkadaşım; sitemim ve öfkem size değildi, konu için ayrıca tekrar teşekkür.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="nailyetek, post: 219637, member: 8099"] [b]Ynt: Süt fiyatı neden arttı?[/b] Öncelikle böyle bir konuyu paylaştığınız için teşekkürler.. Günün bu saatinde; sırtımdaki ter kurumadan ve üzerime sinmiş ahır kokusu bile çıkmadan bu yazıyı okudum.. Özellikle 2. paragraftaki şu bölüm; ' Artan çiğ süt fiyatının kontrol altına alınmasını, müdahale edilerek düşürülmesini isteyen çiftçi örgütleri, kooperatifler oldu. ' Ben böyle çiftçi örgütünün de kooperatifininde...taaa.. geri kalanını isteyen istediği şekilde tamamlayabilir. Bizler 2009 yılı başlarında 33 kuruşa süt dökerken ve ton/650 TL den yem parası öderken nerdeymiş bu çok değerli birlikler ve güzide kooperatifler..? Şimdi onlaramı kalmış yükselen süt fiyatlarına dur demek.. Aslında daha söylenecek çok şey varda, yeri değil.. Bu arada ' altansat ' arkadaşım; sitemim ve öfkem size değildi, konu için ayrıca tekrar teşekkür. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Süt fiyatı neden arttı?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt