PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Süt fiyatlarına destek geliyor ...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="metehan yenioğlu" data-source="post: 321435" data-attributes="member: 27269"><p>Öncelikle merhaba , arkadaşlar hayvancıların yavaş yavaş yüzü gülmeye başlayacak gibi çünkü süt fiyatlarına destek geliyor artık düşmeler değil artışlar olacak devlet bu konuya el attı bütün gümrük gelirleri hayvancılığa aktarılıyormuş buda angusların hastalığından kaynaklanıyor bence millet boşuna kurbanda angus almadı.Yanlız bu seferde açgözlülükle bazı bu fırsatı gören besiciler için söylüyorum fırsatçılığa girmeyelim yada girenleri durduralım mesela şuan yunanistan hayvan satımı yapıyormuş sonra oradan da gelir ithal hayvan sonra yine ahh vah deriz o yüzden bu sefer dikkatli olmalıyız . Bu gümrüklerden gelen gelir az buz değil o yüzden bir seyre bakalım benim kanaatimce kalkınmaya başlarız inşallah .</p><p></p><p>Allaha emanet olun.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="metehan yenioğlu, post: 321435, member: 27269"] Öncelikle merhaba , arkadaşlar hayvancıların yavaş yavaş yüzü gülmeye başlayacak gibi çünkü süt fiyatlarına destek geliyor artık düşmeler değil artışlar olacak devlet bu konuya el attı bütün gümrük gelirleri hayvancılığa aktarılıyormuş buda angusların hastalığından kaynaklanıyor bence millet boşuna kurbanda angus almadı.Yanlız bu seferde açgözlülükle bazı bu fırsatı gören besiciler için söylüyorum fırsatçılığa girmeyelim yada girenleri durduralım mesela şuan yunanistan hayvan satımı yapıyormuş sonra oradan da gelir ithal hayvan sonra yine ahh vah deriz o yüzden bu sefer dikkatli olmalıyız . Bu gümrüklerden gelen gelir az buz değil o yüzden bir seyre bakalım benim kanaatimce kalkınmaya başlarız inşallah . Allaha emanet olun. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Süt fiyatlarına destek geliyor ...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt