PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Süt Hayvancılığı Fizibilite ''06.10.2015'' GÜNCEL ( Holstein )
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 980117" data-attributes="member: 25443"><p><strong>Ynt: Süt Hayvancılığı Fizibilite ''06.10.2015'' GÜNCEL ( Holstein )</strong></p><p></p><p>Ben çok hesap yaptım yıllarca tutar tutmaz ayrı mesele ama tam harfiyen hesap olmaz hayvancılıkta üç aşağı beş yukarı olur .</p><p></p><p>Benim beğendiğim nokta burada heves gayret heves gayret her şeyin başı, tabi birde pratikte hevesi gayreti göstermek bambaşka yoksa teoride kolay</p><p>Ben kuru tarım ile üretmeye çalıştım yıllarca hayvanların kaba ve kesif yemlerini arpa buğday yulaf otu çayır otu, en büyük hatam oldu kıraçta birazda araziler son 10 yılın ortalaması 200 kg arpa biçtim dönümüne keşke hiç ekmeseydim hiç emek para harcamasaydım , seviyorum ya traktör tarla işini dinleniyorum traktöre binince yorulmam hiç , hatamı anlatmak için yazdım bunları </p><p></p><p>İşletmenin içinde harcasaydım emeğimi paramı son 10 yılda daha güzel olurdu satın almayı geçti kendim üreteyim ucuza getireyim derken yem işini </p><p>Umut ile ekiyor herkes toprağa tohumu birazını hububatın ezme yapar yediririm dedim birazını yazın harmanda yemci ile anlaşır yeme çevirir sonra bittikçe yemci den isterim yemci ile anlaşıp buğdayını harmanda yeme çeviren çok olur bizde .</p><p></p><p>Her şey imkan çevre toprak ile alakalı geriye birde heves ve istikrar kalıyor .</p><p></p><p>İstikrar çok önemli kolay öğrenilmez hayvancılık büyük bir derya deniz başlayınca en az bir 10 yıl bırakmamak gerek ben hala öğreniyorum öğrendikçe güzelleşiyor öğrendikçe karlılık artıyor .</p><p>10 yıl bırakmamak gerek dedik ya bu 10 yıl içinde iniş çıkışlar terslikler hastalıklar çalkantılar olabilir pes etmek yok , zengin bir abim öyle dedi bana İsmail ben kaç defa başladım bıraktım maşallah sen hep aynı devam ediyorsun , tabi onun ikinci işi benim en önemli işim .</p><p></p><p>Yem temininde önemli noktaları anlatmak için yazdım bu yukarıda yazdıklarımı sulu tarım en uygun ise sulu yonca mısır kuru tarım uygun ise kuru arpa fiğ , yada satın almak en uygun ise satın almak bu önemli hesapta .</p><p></p><p>Araştırma önemli genç arkadaşlar için araştırsınlar imkanlar güzel bilgiye ulaşmak kolay .</p><p>Herkese bereketli bol kazançlaar.</p><p></p><p></p><p></p><p>.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 980117, member: 25443"] [b]Ynt: Süt Hayvancılığı Fizibilite ''06.10.2015'' GÜNCEL ( Holstein )[/b] Ben çok hesap yaptım yıllarca tutar tutmaz ayrı mesele ama tam harfiyen hesap olmaz hayvancılıkta üç aşağı beş yukarı olur . Benim beğendiğim nokta burada heves gayret heves gayret her şeyin başı, tabi birde pratikte hevesi gayreti göstermek bambaşka yoksa teoride kolay Ben kuru tarım ile üretmeye çalıştım yıllarca hayvanların kaba ve kesif yemlerini arpa buğday yulaf otu çayır otu, en büyük hatam oldu kıraçta birazda araziler son 10 yılın ortalaması 200 kg arpa biçtim dönümüne keşke hiç ekmeseydim hiç emek para harcamasaydım , seviyorum ya traktör tarla işini dinleniyorum traktöre binince yorulmam hiç , hatamı anlatmak için yazdım bunları İşletmenin içinde harcasaydım emeğimi paramı son 10 yılda daha güzel olurdu satın almayı geçti kendim üreteyim ucuza getireyim derken yem işini Umut ile ekiyor herkes toprağa tohumu birazını hububatın ezme yapar yediririm dedim birazını yazın harmanda yemci ile anlaşır yeme çevirir sonra bittikçe yemci den isterim yemci ile anlaşıp buğdayını harmanda yeme çeviren çok olur bizde . Her şey imkan çevre toprak ile alakalı geriye birde heves ve istikrar kalıyor . İstikrar çok önemli kolay öğrenilmez hayvancılık büyük bir derya deniz başlayınca en az bir 10 yıl bırakmamak gerek ben hala öğreniyorum öğrendikçe güzelleşiyor öğrendikçe karlılık artıyor . 10 yıl bırakmamak gerek dedik ya bu 10 yıl içinde iniş çıkışlar terslikler hastalıklar çalkantılar olabilir pes etmek yok , zengin bir abim öyle dedi bana İsmail ben kaç defa başladım bıraktım maşallah sen hep aynı devam ediyorsun , tabi onun ikinci işi benim en önemli işim . Yem temininde önemli noktaları anlatmak için yazdım bu yukarıda yazdıklarımı sulu tarım en uygun ise sulu yonca mısır kuru tarım uygun ise kuru arpa fiğ , yada satın almak en uygun ise satın almak bu önemli hesapta . Araştırma önemli genç arkadaşlar için araştırsınlar imkanlar güzel bilgiye ulaşmak kolay . Herkese bereketli bol kazançlaar. . [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Süt Hayvancılığı Fizibilite ''06.10.2015'' GÜNCEL ( Holstein )
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt