PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Süt Hayvancılığı Hesaplamam
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="stulu" data-source="post: 1314304" data-attributes="member: 20378"><p>46 yaşındayım, ben doğmadan öncede hayvancılık yapıyormuşuz. Parasız kalmadık ama böyle para hiç görmedik. Günde 5 kg fabrika yemi versen aylık inek başına aylık 300 lira yem masrafın var. Samanı, sılaj yonca dahil değil. Ayrıca Bu ineklerin buzağısı da var bunların yem masrafı hiç hesapta yok. Hesabınız baştan sona yanlış. Eğer bu hesapla bu işe girersen kesin batarsınız. İnekler akıllı hayvandır, yerine alışması zaman alır, Benim ahırımda 20 kilogram veren inek senin ahırında bunu hemen vermez, strese girer. Sıfırdan kurulan bir ahırın randımanlı hale gelmesi için en az 5 sene gerekir. Eğer ahırında en az 20 sağılır ineğin yoksa bu işten para kazanmak çok zor. Ayrıca hedeflenen kapasiteye ulaşmadan net kazanca ulaşamıyorsunuz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="stulu, post: 1314304, member: 20378"] 46 yaşındayım, ben doğmadan öncede hayvancılık yapıyormuşuz. Parasız kalmadık ama böyle para hiç görmedik. Günde 5 kg fabrika yemi versen aylık inek başına aylık 300 lira yem masrafın var. Samanı, sılaj yonca dahil değil. Ayrıca Bu ineklerin buzağısı da var bunların yem masrafı hiç hesapta yok. Hesabınız baştan sona yanlış. Eğer bu hesapla bu işe girersen kesin batarsınız. İnekler akıllı hayvandır, yerine alışması zaman alır, Benim ahırımda 20 kilogram veren inek senin ahırında bunu hemen vermez, strese girer. Sıfırdan kurulan bir ahırın randımanlı hale gelmesi için en az 5 sene gerekir. Eğer ahırında en az 20 sağılır ineğin yoksa bu işten para kazanmak çok zor. Ayrıca hedeflenen kapasiteye ulaşmadan net kazanca ulaşamıyorsunuz. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Süt Hayvancılığı Hesaplamam
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt