PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Süt Hayvancılığı Hesaplamam
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Yunus sarı" data-source="post: 1314315" data-attributes="member: 85293"><p>Ben sizden bilgiliyim demedim fikir almak için bu konuyu açtım yanlış anlamışsınız.</p><p>Günlük bir inek kaç litre yem tüketir yazarmısnız.Örneğin:</p><p>Mısır silajı 20 g</p><p>yonca 3 kg</p><p>süt yemi 4 kg</p><p>saman 3 kg</p><p> Örnek olarak Bu şekilde kaba bir yemleme karşısınada fiyatlarını yazar mısınız ?</p><p>Buzağıdaki yem masraflarını bilerek yazmadım. Ben Güzel sağlam orj buzağı yetiştirmeyi düşünüyorum 4.000 tlden yüksek satmayı planlıyorum.</p><p>Diyelimki onuda yazalım 3. senesinde amorti olsun. Babamlar çok eskiden hayvancılık yapıp bırakmıslar. Amcalarım devam ediyor onlarda eski usul samanı dayayıp geçiyorlar hayvana. Ben yem rasyonunu aşı programını dğzenli bir şekilde yapıp hayvanları streslendirmeden bir yol izleyip yapacagım üstelik seviyorum bu işi. Bence 20 baş sağmala bakıp sizin gibi kaba üslüp olmaz yapılmaz diyeceğime 5 baş sağmalım olur hayvanlarıma çok güzel bakım yaparım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Yunus sarı, post: 1314315, member: 85293"] Ben sizden bilgiliyim demedim fikir almak için bu konuyu açtım yanlış anlamışsınız. Günlük bir inek kaç litre yem tüketir yazarmısnız.Örneğin: Mısır silajı 20 g yonca 3 kg süt yemi 4 kg saman 3 kg Örnek olarak Bu şekilde kaba bir yemleme karşısınada fiyatlarını yazar mısınız ? Buzağıdaki yem masraflarını bilerek yazmadım. Ben Güzel sağlam orj buzağı yetiştirmeyi düşünüyorum 4.000 tlden yüksek satmayı planlıyorum. Diyelimki onuda yazalım 3. senesinde amorti olsun. Babamlar çok eskiden hayvancılık yapıp bırakmıslar. Amcalarım devam ediyor onlarda eski usul samanı dayayıp geçiyorlar hayvana. Ben yem rasyonunu aşı programını dğzenli bir şekilde yapıp hayvanları streslendirmeden bir yol izleyip yapacagım üstelik seviyorum bu işi. Bence 20 baş sağmala bakıp sizin gibi kaba üslüp olmaz yapılmaz diyeceğime 5 baş sağmalım olur hayvanlarıma çok güzel bakım yaparım. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Süt Hayvancılığı Hesaplamam
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt