PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Süt hayvancılığı ne kadar kârlı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mertmka" data-source="post: 1255686" data-attributes="member: 81313"><p>Simdi tane basi 14 dedinize gore cifti olsa yerli derim ama siz itaal hayvanlara bakiyorsunuz sanirim..</p><p></p><p>14 bin e aldiniz hayvan belgelidir 6 7 aylik da yukludur. 20 kg rasyon alirsiniz garantisini verrim biz 45 kadar hostayn aldik 13500 dan gecen sene itaal 40 45 kg veren de var ort 30 kg aliyoruz doneminde rasyon olarak 28.5 l sut ort var ama eski duzen isletmede itaal onermem ben yonca samani misir slaji kuspe uzum fosasi fasulye samani ek yemleme ve dopink yardimi yapiyorum. Ha six 6 7 8 e piyasadan 6 7 aylik hamile duveleri alanilirsiniz o size kalmis dedigim gibi 6 7 den baslar 9 a kadar. 15 l ort rasyon olur 1.5 dan suan turkiye geneli sut alimi ve yem masrafini ciktiginda 10 tl civari kalir ki 3 aylik donemde yemeyeceginide cebinden yiyeceginide cikart ve sizler buzayi sutten kesilince satmazsiniz ki 7 8 tane diyosun hadi bnm kafadan 10 tane olsunbuzayi satmasssin o yuzden bir hayvanin 10 tl civari burakip 3 ayda cebden yiyecegini sagmayacagini farz al o sekildehesabini yap .</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mertmka, post: 1255686, member: 81313"] Simdi tane basi 14 dedinize gore cifti olsa yerli derim ama siz itaal hayvanlara bakiyorsunuz sanirim.. 14 bin e aldiniz hayvan belgelidir 6 7 aylik da yukludur. 20 kg rasyon alirsiniz garantisini verrim biz 45 kadar hostayn aldik 13500 dan gecen sene itaal 40 45 kg veren de var ort 30 kg aliyoruz doneminde rasyon olarak 28.5 l sut ort var ama eski duzen isletmede itaal onermem ben yonca samani misir slaji kuspe uzum fosasi fasulye samani ek yemleme ve dopink yardimi yapiyorum. Ha six 6 7 8 e piyasadan 6 7 aylik hamile duveleri alanilirsiniz o size kalmis dedigim gibi 6 7 den baslar 9 a kadar. 15 l ort rasyon olur 1.5 dan suan turkiye geneli sut alimi ve yem masrafini ciktiginda 10 tl civari kalir ki 3 aylik donemde yemeyeceginide cebinden yiyeceginide cikart ve sizler buzayi sutten kesilince satmazsiniz ki 7 8 tane diyosun hadi bnm kafadan 10 tane olsunbuzayi satmasssin o yuzden bir hayvanin 10 tl civari burakip 3 ayda cebden yiyecegini sagmayacagini farz al o sekildehesabini yap . [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Süt hayvancılığı ne kadar kârlı?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt