PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Süt hayvancılığına başlamak?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ertuğrul -25" data-source="post: 1267043" data-attributes="member: 75034"><p>İlk olarak pazar işini halletmez isen hiç bi hesap tutmaz gerçekten ciddi zarar edersiniz .</p><p>Hayvancılığın 3 tane kuralı mevcut 1. Sırayı pazar ( ürünün talebi ve fiyatı ) bu sorunu çözdü isen bu işe girebilirsin </p><p>2. Yem ( kaba ve fabrika yem maliyeti ) süt işinde kesif yem maliyeti çok önemli rasyonun en az %50 si kesif yemdir unutmayalım kendi üretimimiz olan kaba yem içinde üretim maliyetinin hesaba katılmadığını düşünüyorum çok yanlış en az %50 maliyeti olur </p><p>Yani %75 gibi bir maliyet mevcut </p><p>3. Olarakta bilgi deneyim ile alınacak verim </p><p></p><p>Bunların hepsini hesaba katın ve ona göre hareket edin</p><p></p><p>Ve sorun yaşamayacağınız bi durum yoksa ona göre verim planı tavsiye olarak yardımcı oluruz </p><p>Gerçek anlamda zor bi meslek</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ertuğrul -25, post: 1267043, member: 75034"] İlk olarak pazar işini halletmez isen hiç bi hesap tutmaz gerçekten ciddi zarar edersiniz . Hayvancılığın 3 tane kuralı mevcut 1. Sırayı pazar ( ürünün talebi ve fiyatı ) bu sorunu çözdü isen bu işe girebilirsin 2. Yem ( kaba ve fabrika yem maliyeti ) süt işinde kesif yem maliyeti çok önemli rasyonun en az %50 si kesif yemdir unutmayalım kendi üretimimiz olan kaba yem içinde üretim maliyetinin hesaba katılmadığını düşünüyorum çok yanlış en az %50 maliyeti olur Yani %75 gibi bir maliyet mevcut 3. Olarakta bilgi deneyim ile alınacak verim Bunların hepsini hesaba katın ve ona göre hareket edin Ve sorun yaşamayacağınız bi durum yoksa ona göre verim planı tavsiye olarak yardımcı oluruz Gerçek anlamda zor bi meslek [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Süt hayvancılığına başlamak?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt