PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Süt hayvancılığında erkek buzağı yönetimi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 653497" data-attributes="member: 25443"><p><strong>Ynt: Süt hayvancılığında erkek buzağı yönetimi</strong></p><p></p><p>İmkanlar ve kapasite dahilinde sonuna kadar gidilmeli ama imkan varsa .Sütün geliri aylık ve parçalı ama et daha toplu olduğu için büyük ödemelerde kolaylık oluyor.Bence erkek buzağılara kesime kadar bakılmalı imkanlar dahilinde diyorum.Kaba ve kesif yemini yeterince yazdan stoklamış isen yerinde uygun ise satmanın bir anlamı yok . Kış ortasında dana bakacağım diye yem samanda alınmaz alsanda kazanmak zor. Biz birkaç yıl önce anasından doğduğu gibi alan, büyük besi firmalarına verdik o zamanlar bir haftalık erkek buzağıyı 1200 tl ye kadar aldılar.Şimdi para etmeyince ben kendim besliyorum .Dediğim gibi hiç olmazsa birikim güvence oluyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 653497, member: 25443"] [b]Ynt: Süt hayvancılığında erkek buzağı yönetimi[/b] İmkanlar ve kapasite dahilinde sonuna kadar gidilmeli ama imkan varsa .Sütün geliri aylık ve parçalı ama et daha toplu olduğu için büyük ödemelerde kolaylık oluyor.Bence erkek buzağılara kesime kadar bakılmalı imkanlar dahilinde diyorum.Kaba ve kesif yemini yeterince yazdan stoklamış isen yerinde uygun ise satmanın bir anlamı yok . Kış ortasında dana bakacağım diye yem samanda alınmaz alsanda kazanmak zor. Biz birkaç yıl önce anasından doğduğu gibi alan, büyük besi firmalarına verdik o zamanlar bir haftalık erkek buzağıyı 1200 tl ye kadar aldılar.Şimdi para etmeyince ben kendim besliyorum .Dediğim gibi hiç olmazsa birikim güvence oluyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Süt hayvancılığında erkek buzağı yönetimi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt