PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
süt hayvancılığında para varsa veterinerlik okuyacağım :)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="bal ağacı" data-source="post: 960898" data-attributes="member: 59949"><p>evet pek sevgili forum ahalisi.3 4 haftadır bu süt besiciliğini konusunu takip ediyorum.benim düşündüğüm,kendi yemini kendi üreten,biogaz teknolojisi barındıran,orta ölçekte sayıda hayvan ile(50-80)birim başına alınan süt verimini artırma konusunda çabalayan son derece donanımlı bir tesis kurmak.bu bağlamda hayvanlar hakkında daha geniş bir bilgi,donanım ve tecrübe edinmek için veterinerlik düşünüyorum.işin içinde olan tecrübeli arkadaşlarımdan,abilerimden yorum bekliyorum.bu düşündüğüm tesiste optimum bakım koşullarında ne kadar kar ederim?kısaca özet geçer misiniz?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bal ağacı, post: 960898, member: 59949"] evet pek sevgili forum ahalisi.3 4 haftadır bu süt besiciliğini konusunu takip ediyorum.benim düşündüğüm,kendi yemini kendi üreten,biogaz teknolojisi barındıran,orta ölçekte sayıda hayvan ile(50-80)birim başına alınan süt verimini artırma konusunda çabalayan son derece donanımlı bir tesis kurmak.bu bağlamda hayvanlar hakkında daha geniş bir bilgi,donanım ve tecrübe edinmek için veterinerlik düşünüyorum.işin içinde olan tecrübeli arkadaşlarımdan,abilerimden yorum bekliyorum.bu düşündüğüm tesiste optimum bakım koşullarında ne kadar kar ederim?kısaca özet geçer misiniz? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
süt hayvancılığında para varsa veterinerlik okuyacağım :)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt