PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Süt hayvancılığını en fazla 2-3 yıldır yapanların yorumlarını rica ediyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 871091" data-attributes="member: 25443"><p><strong>Ynt: Süt hayvancılığını en fazla 2-3 yıldır yapanların yorumlarını rica ediyorum</strong></p><p></p><p>Hoş geldin.</p><p>Ben çok eskiyim süt hayvancılığında ama konuyu görünce yazmadan duramadım.</p><p>Ne tür bir işletme ile başladınız yada başlamak istiyorsunuz ?büyük baş mı yada küçük baş mı ?sayı olarak kaç başlık.</p><p>Ben bir işletmeye baktığım zaman, ona her yönden kendimce not verebilirim.</p><p>Ben bir hayvana baktığım zaman, ona her yönden kendimce not verebilirim</p><p>Sen önce iyi bir bakıcı, her zaman ulaşabileceğin iyi bir veteriner, ve her zaman ulaşabileceğin iyi bir zooteknist bulmalısın.</p><p>İşi iyi yönetmek için o işten iyi anlamak gerek yada iyi anlayan birilerinden öğrenmek gerek.</p><p>Besiye göre süt daha zor titizlik istiyor.</p><p>Karlı bir süt işletmesinde bir yıllık yemini koyacak depon olursa yıl içi fiyat değişikliklerinden etkilenmezsin.</p><p>Tabi meracılık yok ise, meracılık ayrı.</p><p>Yemini kendin yapabilmen önemli hem kaba hem kesif yem, yem karma dağıtma romorkun olmalı önemli.</p><p>Sütü nasıl değerlendireceksin, soğutma tankın olmalı zaman yönünde rahat olursun süt yetiştirme derdin olmaz .</p><p>İlk aklıma gelen birkaç konu.</p><p>Vaktıni iyi kullan derim sabah erken kalkmak çok önemli</p><p>Ekonomi yönetimi çok önemli başlangiç inşaat ve çalıştırma dönemlerinde.</p><p>Birçok kimse diğer işlerde olduğu gibi bu iştede ekonomi yönetimini beceremiyor.</p><p>Bence böyle , Kolay gelsin başarılar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 871091, member: 25443"] [b]Ynt: Süt hayvancılığını en fazla 2-3 yıldır yapanların yorumlarını rica ediyorum[/b] Hoş geldin. Ben çok eskiyim süt hayvancılığında ama konuyu görünce yazmadan duramadım. Ne tür bir işletme ile başladınız yada başlamak istiyorsunuz ?büyük baş mı yada küçük baş mı ?sayı olarak kaç başlık. Ben bir işletmeye baktığım zaman, ona her yönden kendimce not verebilirim. Ben bir hayvana baktığım zaman, ona her yönden kendimce not verebilirim Sen önce iyi bir bakıcı, her zaman ulaşabileceğin iyi bir veteriner, ve her zaman ulaşabileceğin iyi bir zooteknist bulmalısın. İşi iyi yönetmek için o işten iyi anlamak gerek yada iyi anlayan birilerinden öğrenmek gerek. Besiye göre süt daha zor titizlik istiyor. Karlı bir süt işletmesinde bir yıllık yemini koyacak depon olursa yıl içi fiyat değişikliklerinden etkilenmezsin. Tabi meracılık yok ise, meracılık ayrı. Yemini kendin yapabilmen önemli hem kaba hem kesif yem, yem karma dağıtma romorkun olmalı önemli. Sütü nasıl değerlendireceksin, soğutma tankın olmalı zaman yönünde rahat olursun süt yetiştirme derdin olmaz . İlk aklıma gelen birkaç konu. Vaktıni iyi kullan derim sabah erken kalkmak çok önemli Ekonomi yönetimi çok önemli başlangiç inşaat ve çalıştırma dönemlerinde. Birçok kimse diğer işlerde olduğu gibi bu iştede ekonomi yönetimini beceremiyor. Bence böyle , Kolay gelsin başarılar. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Süt hayvancılığını en fazla 2-3 yıldır yapanların yorumlarını rica ediyorum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt