PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
süt ineği besleyen arkadaşlar için önemli bilgiler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sedaat_42@hotmail.com" data-source="post: 315632" data-attributes="member: 28155"><p><strong>Ynt: süt ineği besleyen arkadaşlar için önemli bilgiler</strong></p><p></p><p>palaşım için teşekkürler ama bi bilginin bana göre kaynagı çok önemli. sütaş ülkemizde süt inekçiligi bakımından en gelişmiş üretim çifligi ortalaması süt için dünya standartları üzerinde sizizn verdiginiz bilgilerle verilen bilgiler örtüsmüyor. eger bir buzagı uzun süre sütle beslenırse uzun vadede buzagıda gelişim düşüşü olacagı söyleniyor . normal olarak 45 gün içinde sütten kesip yem beslemesine başlanılmalı diye sütaş kaynakları bilgi veriyor.</p><p>• Dördüncü Haftayı doldurmuş ve 700-800 gr /gün</p><p> konsantre yemi, 3 gün arka arkaya tüketen buzağılar,</p><p> güvenle sütten kesilebilir. </p><p>• Uzun süreler sütle beslenen buzağıların büyüme oranları</p><p> uzun vadede düşüş gösterir.</p><p>Buzağılar normalde 5-8 haftada sütten kesilebilirler</p><p> bu maddeleri sütaş kaynaklarından oldugu gibi kopyaladım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sedaat_42@hotmail.com, post: 315632, member: 28155"] [b]Ynt: süt ineği besleyen arkadaşlar için önemli bilgiler[/b] palaşım için teşekkürler ama bi bilginin bana göre kaynagı çok önemli. sütaş ülkemizde süt inekçiligi bakımından en gelişmiş üretim çifligi ortalaması süt için dünya standartları üzerinde sizizn verdiginiz bilgilerle verilen bilgiler örtüsmüyor. eger bir buzagı uzun süre sütle beslenırse uzun vadede buzagıda gelişim düşüşü olacagı söyleniyor . normal olarak 45 gün içinde sütten kesip yem beslemesine başlanılmalı diye sütaş kaynakları bilgi veriyor. • Dördüncü Haftayı doldurmuş ve 700-800 gr /gün konsantre yemi, 3 gün arka arkaya tüketen buzağılar, güvenle sütten kesilebilir. • Uzun süreler sütle beslenen buzağıların büyüme oranları uzun vadede düşüş gösterir. Buzağılar normalde 5-8 haftada sütten kesilebilirler bu maddeleri sütaş kaynaklarından oldugu gibi kopyaladım. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
süt ineği besleyen arkadaşlar için önemli bilgiler
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt