PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Sut inegi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 1115780" data-attributes="member: 25443"><p>Hosteinler de 60 gunden once pek kizginlik gorunmuyor</p><p>Kizginligin sonunda kizginligin bittigini gosteren kan gelir genelde</p><p>Gizli gecebilir kizginliklar belli olmaz disardan</p><p>Yeniden denenip surec tekrarlanabilir</p><p>Ben hic kizginlik ignesi kullanmadim hayvanlar bagli degil yaz kis gece gunduz serbest </p><p>Beslemede onemli bu konuda dogru besleme etkiliyor bu konuyu </p><p>En onemlisi tecrube ile sıkı takip</p><p>Bildiklerim boyle bereketli olsun</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 1115780, member: 25443"] Hosteinler de 60 gunden once pek kizginlik gorunmuyor Kizginligin sonunda kizginligin bittigini gosteren kan gelir genelde Gizli gecebilir kizginliklar belli olmaz disardan Yeniden denenip surec tekrarlanabilir Ben hic kizginlik ignesi kullanmadim hayvanlar bagli degil yaz kis gece gunduz serbest Beslemede onemli bu konuda dogru besleme etkiliyor bu konuyu En onemlisi tecrube ile sıkı takip Bildiklerim boyle bereketli olsun [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Sut inegi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt