PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
süt inekçiliği karlı mı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 545364" data-attributes="member: 2401"><p><strong>Ynt: süt inekçiliği karlı mı</strong></p><p></p><p>sizi anlıyorum ama hayvancılıkta öle kolay bi iş degil hele süt inekçiliği hiç degil.. buradada 4ayaklılarla sürekli alakadar olmanız gerekli.. besicilikte kendi hayvanınızı yetiştirmeniz şöyle karlı olur herzaman taze t bulunur marketinizde ve temiz et buda fiyatları yukseltmenize ve satış yapmanıza neden olur.. örnegin 3 hayvan satsanız 1ton et eder ortalama.. siz bu 3 hayvanı her birinden bin ila 1.5tl besisinden kar etseniz aylık 3bin tl eder .. ve 1 ton eti kendiniz satarsanız markette 5bin tlde oradan kar ederssiniz belki daha fazla .. tabi kasap çalıştırmanız gerekli.. ama besiciliktede işi biliceksiniz uygun zamanda besilik hayvan alıcaksınız pahalı hayvan ve yem alıpta bu iş yuzunden batanlarda var.. ben bu yıl etin bu kadar düşük olmasına ragmen hayvan bası bin tl kazandım kendi yaptıgım hesaba göre tabi yemi kendim üretiyorum çogunlukla.. şuan duve topladım bi kaçtane onları yetiştiriyorum bakalım.. damızlık hayvan yetiştirmekte kar var özellikle simental ırkında.. tabi ucuz ve saglıklı hayvan toplamaya dikkat etmek şartı ile.. şu bi gerçek ticarette kazandıgınız parayı burada kazanmanız olagan ustu emek ister sizin için uygun olmaz rahat bi iş istiyorsanız..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 545364, member: 2401"] [b]Ynt: süt inekçiliği karlı mı[/b] sizi anlıyorum ama hayvancılıkta öle kolay bi iş degil hele süt inekçiliği hiç degil.. buradada 4ayaklılarla sürekli alakadar olmanız gerekli.. besicilikte kendi hayvanınızı yetiştirmeniz şöyle karlı olur herzaman taze t bulunur marketinizde ve temiz et buda fiyatları yukseltmenize ve satış yapmanıza neden olur.. örnegin 3 hayvan satsanız 1ton et eder ortalama.. siz bu 3 hayvanı her birinden bin ila 1.5tl besisinden kar etseniz aylık 3bin tl eder .. ve 1 ton eti kendiniz satarsanız markette 5bin tlde oradan kar ederssiniz belki daha fazla .. tabi kasap çalıştırmanız gerekli.. ama besiciliktede işi biliceksiniz uygun zamanda besilik hayvan alıcaksınız pahalı hayvan ve yem alıpta bu iş yuzunden batanlarda var.. ben bu yıl etin bu kadar düşük olmasına ragmen hayvan bası bin tl kazandım kendi yaptıgım hesaba göre tabi yemi kendim üretiyorum çogunlukla.. şuan duve topladım bi kaçtane onları yetiştiriyorum bakalım.. damızlık hayvan yetiştirmekte kar var özellikle simental ırkında.. tabi ucuz ve saglıklı hayvan toplamaya dikkat etmek şartı ile.. şu bi gerçek ticarette kazandıgınız parayı burada kazanmanız olagan ustu emek ister sizin için uygun olmaz rahat bi iş istiyorsanız.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
süt inekçiliği karlı mı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt