PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
süt inekciliği vs yetişiricilik mi?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 1051436" data-attributes="member: 25443"><p>Sut inekciligi imkan isidir oncelikle</p><p>Dogal imkanlar iklim toprak yapisi</p><p>Kisisel imkanlar bilgi tacrube </p><p>Kisisel ekonomik durum </p><p>Yukarida saydiklarimiz etkili olur sut inekciligi ile beraber beside yapilirmi yapilmazmi</p><p>Kendi isletmesinde sulu tarim yonca misir yada kendi isletmesinde arpa bugday yetistirebilen tarladan aldigini ete yada sute cevirme noktasinda isletme sahibinin bilgi ve tecrübesine kalır secim ister buzağıları yetistirir ister kucuk satar </p><p>Ben yetistiriyorum benim niyetim isletmeden sadece yasli inekler ve kesim vakti gelen erkekler kesime gider</p><p>Sut inekciligi niyeti olan arkaslara tavsiyem bolgelerinin iklimlerinin toprak yapilarini dutumjna gore hareket etsinler . Tasima su ile degirmen donmez</p><p>Ben yaparim alirim getiririm dersen , Enerji pahali nakliye ona gore </p><p>Yoksa dusunun yoncasi misiri arpasini kaba ve kesif yemini imkani olup kendi yetistirenler ile satin alanlarin kazanclari cok farkli</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 1051436, member: 25443"] Sut inekciligi imkan isidir oncelikle Dogal imkanlar iklim toprak yapisi Kisisel imkanlar bilgi tacrube Kisisel ekonomik durum Yukarida saydiklarimiz etkili olur sut inekciligi ile beraber beside yapilirmi yapilmazmi Kendi isletmesinde sulu tarim yonca misir yada kendi isletmesinde arpa bugday yetistirebilen tarladan aldigini ete yada sute cevirme noktasinda isletme sahibinin bilgi ve tecrübesine kalır secim ister buzağıları yetistirir ister kucuk satar Ben yetistiriyorum benim niyetim isletmeden sadece yasli inekler ve kesim vakti gelen erkekler kesime gider Sut inekciligi niyeti olan arkaslara tavsiyem bolgelerinin iklimlerinin toprak yapilarini dutumjna gore hareket etsinler . Tasima su ile degirmen donmez Ben yaparim alirim getiririm dersen , Enerji pahali nakliye ona gore Yoksa dusunun yoncasi misiri arpasini kaba ve kesif yemini imkani olup kendi yetistirenler ile satin alanlarin kazanclari cok farkli [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
süt inekciliği vs yetişiricilik mi?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt