PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
süt inekçiliği yapmak istiyorum . . . düşüncelerinizi bekliyorum...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Toprak Ağası" data-source="post: 898452" data-attributes="member: 43432"><p><strong>Ynt: süt inekçiliği yapmak istiyorum . . . düşüncelerinizi bekliyorum...</strong></p><p></p><p>arkadaslar ii düşünceleriniz için çok sagolun . . . ben kendım elektrk muhendısım lakın bu ıslere de ılgım var ben hollanda da 17 18 çiftlik gezdım adamlar gercekten ısı cok ıyı yapıolar ısteyen ınansın ısteyen ınanmasın 450 hayvana tek bır adam bakıordu ama sıstem mukemmeldı hayvanlar o kadar ıyı egıtılmıs kı sırası gelen sagım unıtesıne kendı gecıordu buna cok sasırdım ve dıger bı dıkkatımı ceken olaysa her ınekten her gun numune alıp test edıodu adam demır oranı yuksek cıkan sutu dokuolardı soledıklerıne gore metal oranı yuksek olan sutler kanser yaptıgından dolayı hollandada yasakmıs bu sutlrn satısı</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Toprak Ağası, post: 898452, member: 43432"] [b]Ynt: süt inekçiliği yapmak istiyorum . . . düşüncelerinizi bekliyorum...[/b] arkadaslar ii düşünceleriniz için çok sagolun . . . ben kendım elektrk muhendısım lakın bu ıslere de ılgım var ben hollanda da 17 18 çiftlik gezdım adamlar gercekten ısı cok ıyı yapıolar ısteyen ınansın ısteyen ınanmasın 450 hayvana tek bır adam bakıordu ama sıstem mukemmeldı hayvanlar o kadar ıyı egıtılmıs kı sırası gelen sagım unıtesıne kendı gecıordu buna cok sasırdım ve dıger bı dıkkatımı ceken olaysa her ınekten her gun numune alıp test edıodu adam demır oranı yuksek cıkan sutu dokuolardı soledıklerıne gore metal oranı yuksek olan sutler kanser yaptıgından dolayı hollandada yasakmıs bu sutlrn satısı [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
süt inekçiliği yapmak istiyorum . . . düşüncelerinizi bekliyorum...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt