PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
süt inekçiliği yapmak istiyorum . . . düşüncelerinizi bekliyorum...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="lordsaar" data-source="post: 898750" data-attributes="member: 51940"><p><strong>Ynt: süt inekçiliği yapmak istiyorum . . . düşüncelerinizi bekliyorum...</strong></p><p></p><p>Arkadaşlar Yanlış anlamayın ama nezaman bu huyunuzdan vaz geçeceksiniz o günü dört gözle bekliyorum elin Adamı söyle yapıyor böyle yapıyor tamam kardeşim onu 5 yaşında çocukda biliyor bak kendinde ne güzel söylüyorsun 2000 Dekar arazim vardiyor tamamda kardeş kaç kişide 2000 Dekar tarla varr ve 500 Dekar sulak arazi Çiftcilerin toplamın sadece %5 belki o toprak var yada yok,geri kalan ölsünmü yani.</p><p>Türkiye çorafyasını incelersen ne demek istediğimi anlarsın türkiyenin özeliği ve bu güne kadar en iyi yatırımı Küçük baş hayvancılıkdı belki bagzı abileirm kıza bilir ama işin özü bu biz küçük baş idaresi ve bakımında çok iyi bi miletiz büyük başdada Aile yönetimiyle orta ve küçük işletmelerimiz vardır büyük işletme le kastınız sizin o bassetiğiniz 450 Baş hayvanlar oluyor.</p><p>Büyük işletmelerin zorluk dereceleri ve et fiyatındaki Dalgalanmalarla ve mazot fiyatının dengesiz gidişatınıda ve tohum ,Gübre fiyatlarınıda baza alırsak bu işletmelerin ayakta kalması büyük bi şansa bağlı .</p><p></p><p>Size dönecek olursak ,siz o birazdaha ileriye gidin mesela Avusturya bize daha uygun bi hayvancılık politikası izliyor onları örnek alınız derim ,</p><p>Ama illaki bende 500-1000 Baş hayvan yapacam diyorsanız ozaman bu formda ilk ben sizi tebrik ederim hatta ve hatta elinizden öperim ama dediğim gibi büyük işletmeler için İllaki arkanıza Devlet desteğini almanız lagzım özelikle Türkiyede almassanız en ufak bi dalgada gidersiniz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="lordsaar, post: 898750, member: 51940"] [b]Ynt: süt inekçiliği yapmak istiyorum . . . düşüncelerinizi bekliyorum...[/b] Arkadaşlar Yanlış anlamayın ama nezaman bu huyunuzdan vaz geçeceksiniz o günü dört gözle bekliyorum elin Adamı söyle yapıyor böyle yapıyor tamam kardeşim onu 5 yaşında çocukda biliyor bak kendinde ne güzel söylüyorsun 2000 Dekar arazim vardiyor tamamda kardeş kaç kişide 2000 Dekar tarla varr ve 500 Dekar sulak arazi Çiftcilerin toplamın sadece %5 belki o toprak var yada yok,geri kalan ölsünmü yani. Türkiye çorafyasını incelersen ne demek istediğimi anlarsın türkiyenin özeliği ve bu güne kadar en iyi yatırımı Küçük baş hayvancılıkdı belki bagzı abileirm kıza bilir ama işin özü bu biz küçük baş idaresi ve bakımında çok iyi bi miletiz büyük başdada Aile yönetimiyle orta ve küçük işletmelerimiz vardır büyük işletme le kastınız sizin o bassetiğiniz 450 Baş hayvanlar oluyor. Büyük işletmelerin zorluk dereceleri ve et fiyatındaki Dalgalanmalarla ve mazot fiyatının dengesiz gidişatınıda ve tohum ,Gübre fiyatlarınıda baza alırsak bu işletmelerin ayakta kalması büyük bi şansa bağlı . Size dönecek olursak ,siz o birazdaha ileriye gidin mesela Avusturya bize daha uygun bi hayvancılık politikası izliyor onları örnek alınız derim , Ama illaki bende 500-1000 Baş hayvan yapacam diyorsanız ozaman bu formda ilk ben sizi tebrik ederim hatta ve hatta elinizden öperim ama dediğim gibi büyük işletmeler için İllaki arkanıza Devlet desteğini almanız lagzım özelikle Türkiyede almassanız en ufak bi dalgada gidersiniz. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
süt inekçiliği yapmak istiyorum . . . düşüncelerinizi bekliyorum...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt