PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
süt inekçiliği yapmak istiyorum . . . düşüncelerinizi bekliyorum...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="lordsaar" data-source="post: 900474" data-attributes="member: 51940"><p><strong>Ynt: süt inekçiliği yapmak istiyorum . . . düşüncelerinizi bekliyorum...</strong></p><p></p><p>İşallah olur başkan nasip bu işler ama kısaca bi analiz yaparsam bu adamlarda 10 a yakın büyük çiftlik şeklinde ahırları var ve sadece bızaların bulunduğu alanda 500 den fazla bızaları var geri kalan ahırlarda süt inekleri vs var ve Yem üretimini sadece 1 yerde yapıyorlar ve bütün çiftliklere dağıtıyorlar ayriyettende sağım odaları 40 başlık ve işlerini baya sıkı tutuyorlar şayet bu işe gireceksen böyle bi çiftlikden sürü halinde almak bence daha mantıklı tabi hayvanları alırken yem rasyonunu ve hayvanın şartlarınıda iyice bi incelemek araştırmak lagzım.</p><p>Dikat edilmesi gereken en önemli konu adamların ahırları açık besi şeklinde ve ahırın etrafında otamatik Branda sistemi var,ve ineklerdeki hastalıkları iyleştirmek yerine daha güzel bir sitem yapmışlar Hastalıkları önceden tesbit edip gerçekleşmeden mudahale ediyorlar yani kısacası her hayvanı belirli periyotlarda kontrol ve muayene ediyorlar.</p><p>O yüzden adamları tekrardan tebrik ediyorum başarlalrın devamını diliyorum. *098*-</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="lordsaar, post: 900474, member: 51940"] [b]Ynt: süt inekçiliği yapmak istiyorum . . . düşüncelerinizi bekliyorum...[/b] İşallah olur başkan nasip bu işler ama kısaca bi analiz yaparsam bu adamlarda 10 a yakın büyük çiftlik şeklinde ahırları var ve sadece bızaların bulunduğu alanda 500 den fazla bızaları var geri kalan ahırlarda süt inekleri vs var ve Yem üretimini sadece 1 yerde yapıyorlar ve bütün çiftliklere dağıtıyorlar ayriyettende sağım odaları 40 başlık ve işlerini baya sıkı tutuyorlar şayet bu işe gireceksen böyle bi çiftlikden sürü halinde almak bence daha mantıklı tabi hayvanları alırken yem rasyonunu ve hayvanın şartlarınıda iyice bi incelemek araştırmak lagzım. Dikat edilmesi gereken en önemli konu adamların ahırları açık besi şeklinde ve ahırın etrafında otamatik Branda sistemi var,ve ineklerdeki hastalıkları iyleştirmek yerine daha güzel bir sitem yapmışlar Hastalıkları önceden tesbit edip gerçekleşmeden mudahale ediyorlar yani kısacası her hayvanı belirli periyotlarda kontrol ve muayene ediyorlar. O yüzden adamları tekrardan tebrik ediyorum başarlalrın devamını diliyorum. *098*- [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
süt inekçiliği yapmak istiyorum . . . düşüncelerinizi bekliyorum...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt