PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Süt İşine girmek istiyorum Tecrübeli bilen arkadaşlar yardımınızı bekliyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 970369" data-attributes="member: 25443"><p><strong>Ynt: Süt İşine girmek istiyorum Tecrübeli bilen arkadaşlar yardımınızı bekliyorum</strong></p><p></p><p>Hoş geldin öncelikle .Yaşını yazmamışın ama okul hayatın varsa bitir öncelikle . benim yaşadığım kasabada en başarılı çiftçi aynı zamanda azda olsa hayvancılık da yapıyor benim gördüğüm en önemli özelliği vaktini ve parasını iyi kullanması sabahları saat 4 te kalkarlar her zaman aile geleneğidir </p><p></p><p>Burada trakkulup te bölüm başkanı hacımmet benim beğendiğim sana örnek gösterebileceğim hayvancılar dan bir mutlaka iletilerine göz at , onunda her sabah sabah 4 te kalktığını yazılarından okumuştum , hayvancılıkta sabah erken kalkmak olmaz ise olmaz .</p><p></p><p>İki arkadaş yapmak istiyoruz demişin ortaklık evlilik gibidir iyi anlaşılırsa iyi işler çıkar ortaya yok iyi anlaşılmaz ise zarar ziyan .</p><p></p><p>Ben kendimden bahsetmem gerekirse iki traktör kuru tarım sulu yok , 15 civarı anaç holstein 15 dana düve 30 cıvarı hayvanı olan biri olarak bunları yazıyorum tabi ben babam ile birlikte çalışıyorum ortak gibi babam da 100 civarı koyun bakıyor aynı işletmede . Trakkulp te takılma sebebim bir şeyler öğrenmek için takılıyorum hemde kendimi kıyaslayabiliyorum bakalım başarabiliyor muyum bir şeyler , böyle konular görünce dayanamıyorum hemen yazıyorum sabah hayvan bakımını yaptık şu an evde kahvaltı sofrasını bekliyorum , yemekten sonra sezonluk işler olursa tarlaya işimize gideriz .</p><p></p><p>Tabi senin dediğin 4-5 yıl uzun süre neyin ne olacağı belli olmaz , ama araştırmaya öğrenmeye ömür boyu devam , her iş gibi işine saygı duymalısın önemsemelisin bıraktığın anda oradan kopar, hele hayvancılı hiç ihmale gelmez , hatayı hiç affetmez bilhassa süt hayvancılığı , bilgi ister tecrübe ister .</p><p></p><p>Olur neden olmasın umarım başarılı olursun benim için başarının en büyük sırrı ki dinimizde de bu böyle istenir , sabah erken .</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 970369, member: 25443"] [b]Ynt: Süt İşine girmek istiyorum Tecrübeli bilen arkadaşlar yardımınızı bekliyorum[/b] Hoş geldin öncelikle .Yaşını yazmamışın ama okul hayatın varsa bitir öncelikle . benim yaşadığım kasabada en başarılı çiftçi aynı zamanda azda olsa hayvancılık da yapıyor benim gördüğüm en önemli özelliği vaktini ve parasını iyi kullanması sabahları saat 4 te kalkarlar her zaman aile geleneğidir Burada trakkulup te bölüm başkanı hacımmet benim beğendiğim sana örnek gösterebileceğim hayvancılar dan bir mutlaka iletilerine göz at , onunda her sabah sabah 4 te kalktığını yazılarından okumuştum , hayvancılıkta sabah erken kalkmak olmaz ise olmaz . İki arkadaş yapmak istiyoruz demişin ortaklık evlilik gibidir iyi anlaşılırsa iyi işler çıkar ortaya yok iyi anlaşılmaz ise zarar ziyan . Ben kendimden bahsetmem gerekirse iki traktör kuru tarım sulu yok , 15 civarı anaç holstein 15 dana düve 30 cıvarı hayvanı olan biri olarak bunları yazıyorum tabi ben babam ile birlikte çalışıyorum ortak gibi babam da 100 civarı koyun bakıyor aynı işletmede . Trakkulp te takılma sebebim bir şeyler öğrenmek için takılıyorum hemde kendimi kıyaslayabiliyorum bakalım başarabiliyor muyum bir şeyler , böyle konular görünce dayanamıyorum hemen yazıyorum sabah hayvan bakımını yaptık şu an evde kahvaltı sofrasını bekliyorum , yemekten sonra sezonluk işler olursa tarlaya işimize gideriz . Tabi senin dediğin 4-5 yıl uzun süre neyin ne olacağı belli olmaz , ama araştırmaya öğrenmeye ömür boyu devam , her iş gibi işine saygı duymalısın önemsemelisin bıraktığın anda oradan kopar, hele hayvancılı hiç ihmale gelmez , hatayı hiç affetmez bilhassa süt hayvancılığı , bilgi ister tecrübe ister . Olur neden olmasın umarım başarılı olursun benim için başarının en büyük sırrı ki dinimizde de bu böyle istenir , sabah erken . [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Süt İşine girmek istiyorum Tecrübeli bilen arkadaşlar yardımınızı bekliyorum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt