PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
süt sığırcılığı için tavsiye lazım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="altinmustafa" data-source="post: 984647" data-attributes="member: 60742"><p><strong>Ynt: süt sığırcılığı için tavsiye lazım</strong></p><p></p><p>köyde tarlalarımız var arpa buğday ekiyoruz sadece köyden göç etmeden önce yani 2000 senesinden önce ailem hayvancılık ve tarımla uğraşırdı ben 1973 doğumluyum köyde kalan köyluler 3-5 inekle geçimini sağlıyo ama hepsi gündüz inekleri sürüyo otlağa akşam topluyor kapılarında silaj ve küspeleri var silaj küspe ve arpa kırması veriyorlar ama ben işin profesyonel tarafına bakıyorum 20 inekle başlayım diyorum gündüz otlakta otlasa ve artık akşamları kaç tl lik yem yaman vs toplam 1 ineğin mera+ yemi kaç tl olur kaç tl süt verir benim hesabım bu detaylar tabi olacak ama karlı bi yatırımmı siteden baktım sağılır 1 inek 6000 tl civarı 20 tanesi 120 000 tl eder ahır falan yapılacak tabi evimiz var köyde fakat kasabaın ortasında orda yapılmaz bu yatırımla bana aylık ne getiri yıllık ne olur burda yani ankarada kargoda çalışıyoruz aylık 1500 tl alıyoz koyde tarlalarımız var gidip ekip biçiyoz hep başında oluruz hemde orda bi uğraşımız olur teşekkurler</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="altinmustafa, post: 984647, member: 60742"] [b]Ynt: süt sığırcılığı için tavsiye lazım[/b] köyde tarlalarımız var arpa buğday ekiyoruz sadece köyden göç etmeden önce yani 2000 senesinden önce ailem hayvancılık ve tarımla uğraşırdı ben 1973 doğumluyum köyde kalan köyluler 3-5 inekle geçimini sağlıyo ama hepsi gündüz inekleri sürüyo otlağa akşam topluyor kapılarında silaj ve küspeleri var silaj küspe ve arpa kırması veriyorlar ama ben işin profesyonel tarafına bakıyorum 20 inekle başlayım diyorum gündüz otlakta otlasa ve artık akşamları kaç tl lik yem yaman vs toplam 1 ineğin mera+ yemi kaç tl olur kaç tl süt verir benim hesabım bu detaylar tabi olacak ama karlı bi yatırımmı siteden baktım sağılır 1 inek 6000 tl civarı 20 tanesi 120 000 tl eder ahır falan yapılacak tabi evimiz var köyde fakat kasabaın ortasında orda yapılmaz bu yatırımla bana aylık ne getiri yıllık ne olur burda yani ankarada kargoda çalışıyoruz aylık 1500 tl alıyoz koyde tarlalarımız var gidip ekip biçiyoz hep başında oluruz hemde orda bi uğraşımız olur teşekkurler [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
süt sığırcılığı için tavsiye lazım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt