PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
SÜT SIĞIRCILIĞINDA İFLAS ETME TEKNİKLERİ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="bantun111" data-source="post: 941161" data-attributes="member: 57906"><p><strong>Ynt: SÜT SIĞIRCILIĞINDA İFLAS ETME TEKNİKLERİ</strong></p><p></p><p></p><p>hocam ister istemez mesela şöyle 10 inekle başlıyorsun 15 dönüm yerin var veya kiraladın ucuzdan aldın veyada senin 3 sene sonra toplam 40-50 baş hayvanın oldu ister istemez dışardanda alıyor ama başkasının yerini kiralamakta mantıklı digil samn şimdi 0,450 tl Kimse ekmiyor millet sljı bile dışardan alıyor çünkü daha zararlı oluyor tam ürünü kaldırcak derken bir dolu maaf ediyor ama genede 100 başlık bir işletme için 100 dönüm yer 150 dönüm yeri 5 seneliğine 10 seneliğine kiralamak zaten dahada büyürse ister istemez alıcak artık kredi ile </p><p>Bak mesela 175 baş işletme deki abimiz %30 kendim üretiyorum oda slaj yonca + ek yerlerede pancar küspesi +süt yemi en son</p><p>Samanı dışardan alıyoruz 2 yıllık samanımı alıyoruz kaç tır indiyiroz 2 dönüm sadece depo</p><p>Yonca slajıda dışardan alıyoruz çünkü kiraladıgım 75 dönüm yer yıllık kirası 5dönümü 2 bin tl 30-35 bin ' e yıllık kiralıyoruz yani buda bizim digil yerim yok hiç dışardan ucuza alıyorum hem yıllık hem ucuzdan aldıgım için sıkıntı çıkmıyıor.Dedi yani 100 başlık işletmede yıllık 400bin ' ini yem veriyorsa bunuun mesela yonca 100bin lik yonca giderinde örn olarak veriyorum ordn ektiği yerdin 10-15 bin tl kaar ediyor mesela.öyle</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bantun111, post: 941161, member: 57906"] [b]Ynt: SÜT SIĞIRCILIĞINDA İFLAS ETME TEKNİKLERİ[/b] hocam ister istemez mesela şöyle 10 inekle başlıyorsun 15 dönüm yerin var veya kiraladın ucuzdan aldın veyada senin 3 sene sonra toplam 40-50 baş hayvanın oldu ister istemez dışardanda alıyor ama başkasının yerini kiralamakta mantıklı digil samn şimdi 0,450 tl Kimse ekmiyor millet sljı bile dışardan alıyor çünkü daha zararlı oluyor tam ürünü kaldırcak derken bir dolu maaf ediyor ama genede 100 başlık bir işletme için 100 dönüm yer 150 dönüm yeri 5 seneliğine 10 seneliğine kiralamak zaten dahada büyürse ister istemez alıcak artık kredi ile Bak mesela 175 baş işletme deki abimiz %30 kendim üretiyorum oda slaj yonca + ek yerlerede pancar küspesi +süt yemi en son Samanı dışardan alıyoruz 2 yıllık samanımı alıyoruz kaç tır indiyiroz 2 dönüm sadece depo Yonca slajıda dışardan alıyoruz çünkü kiraladıgım 75 dönüm yer yıllık kirası 5dönümü 2 bin tl 30-35 bin ' e yıllık kiralıyoruz yani buda bizim digil yerim yok hiç dışardan ucuza alıyorum hem yıllık hem ucuzdan aldıgım için sıkıntı çıkmıyıor.Dedi yani 100 başlık işletmede yıllık 400bin ' ini yem veriyorsa bunuun mesela yonca 100bin lik yonca giderinde örn olarak veriyorum ordn ektiği yerdin 10-15 bin tl kaar ediyor mesela.öyle [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
SÜT SIĞIRCILIĞINDA İFLAS ETME TEKNİKLERİ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt