PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
SÜT SIĞIRLARINDA BESLENME(YARDIM!!)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mydonose2" data-source="post: 1263507" data-attributes="member: 48621"><p>Abi zootekni oldugunu biliyorum ama bikdigim tek sey turkiyede ucuza kacilip hayvan pert ediliyor tabiki ucuz rasyon olsun 4 senede bir inek degistirilecekse heleki hosteinse sendekiler dayanikli hayvanlar ama millet hayvanin tum ihtiyaclarini vermiyor rasyonda miktar yeterli ohtoyac eksik hayvan hep depodan veriyor ben uzun vadeli yapilacak bakimlarda ucuza kacilmasin diyorum yok yavru atiyor yok bacagi topluyor yok mastit oluyor sonrada cop oluyor en guzel sadece ot verip alabildigin kadar sut almak yonca olur reglass olur baklagilli otlar olur ama cins olarak montofon olur hostein yoksa yine bunyesinden verir fazla sutu genetik sutu azalmaz yine hasta olur bu arada gebe duve satisin varsa ozelden fiyat alabilirim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mydonose2, post: 1263507, member: 48621"] Abi zootekni oldugunu biliyorum ama bikdigim tek sey turkiyede ucuza kacilip hayvan pert ediliyor tabiki ucuz rasyon olsun 4 senede bir inek degistirilecekse heleki hosteinse sendekiler dayanikli hayvanlar ama millet hayvanin tum ihtiyaclarini vermiyor rasyonda miktar yeterli ohtoyac eksik hayvan hep depodan veriyor ben uzun vadeli yapilacak bakimlarda ucuza kacilmasin diyorum yok yavru atiyor yok bacagi topluyor yok mastit oluyor sonrada cop oluyor en guzel sadece ot verip alabildigin kadar sut almak yonca olur reglass olur baklagilli otlar olur ama cins olarak montofon olur hostein yoksa yine bunyesinden verir fazla sutu genetik sutu azalmaz yine hasta olur bu arada gebe duve satisin varsa ozelden fiyat alabilirim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
SÜT SIĞIRLARINDA BESLENME(YARDIM!!)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt