PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Süt Sözleşmenizi yaptınız mı ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 1014027" data-attributes="member: 25443"><p>İnşallah karambol olup bir şeyler eriyip gitmez, sözleşme şunun için gerekti zannedersem , bir sütçü bir köye yada mahalleye gelip süt alımına başlıyor ama bu sütçünün üzerine başka bir rakip sütçü gelip az bir fark verip o sütçünün işini bozuyor zaten rakipler.</p><p></p><p>Bunu biz daha önce gördük koyun sütlerinde sezonluk çalışan bir sütçü ile çalışırken rakip bir ikinci sütçü gelip fark verdi ve herkes ona döndü , önceki sütçü madur oldu , bilmiyorum belki bunun önüne geçmek içindir sözleşme istikrar önemli herkes ona göre iş tutar kendine , ne biz madur olalım nede iki kuruş için sütçüler madur olsun , herkes hakkı ile iki yudum ekmek yesin bu işten .</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 1014027, member: 25443"] İnşallah karambol olup bir şeyler eriyip gitmez, sözleşme şunun için gerekti zannedersem , bir sütçü bir köye yada mahalleye gelip süt alımına başlıyor ama bu sütçünün üzerine başka bir rakip sütçü gelip az bir fark verip o sütçünün işini bozuyor zaten rakipler. Bunu biz daha önce gördük koyun sütlerinde sezonluk çalışan bir sütçü ile çalışırken rakip bir ikinci sütçü gelip fark verdi ve herkes ona döndü , önceki sütçü madur oldu , bilmiyorum belki bunun önüne geçmek içindir sözleşme istikrar önemli herkes ona göre iş tutar kendine , ne biz madur olalım nede iki kuruş için sütçüler madur olsun , herkes hakkı ile iki yudum ekmek yesin bu işten . [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Süt Sözleşmenizi yaptınız mı ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt