PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Süt üreticileri için önemli açıklama
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="yeniçiftçi" data-source="post: 884259" data-attributes="member: 11395"><p><strong>Ynt: Süt üreticileri için önemli açıklama</strong></p><p></p><p>iyide arkadaş kaç kişinin ahırında gerçek holşten ırk kaldıki sağolsun veterinerlerimiz hayvanlarımızı sıpaya çevirdi bundan 12 yıl evvel 2 tane genç holsten hayvanla başladım 2 hayvandan 70 litre döktüğümü biliyorum buzağıların içtiği hariç o hayvanları ölene kadar baktım belki onlar gibi yavru alırım diye ama nerde sadece kuru saman ve süt yemiyle bu südü alıyordum gelgelelim bugün 9 ineğin var hiç birisi onlara benzemiyor tipi benzemiyor bikere 130 kilo süt döküyorum bol miktarda silaj yulaf otu arpa buğday palet yem işte vardığımız nokta ama suni tohumlamayı devlet eliyle yapıldığı yıllar böyle değildi o buzağılar iyiydi özelleşmek bize yaramıyor maalesef sahtekar milletiz bizim sırtımızdan sopa eksik olmadan olmuyor anlasılan</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="yeniçiftçi, post: 884259, member: 11395"] [b]Ynt: Süt üreticileri için önemli açıklama[/b] iyide arkadaş kaç kişinin ahırında gerçek holşten ırk kaldıki sağolsun veterinerlerimiz hayvanlarımızı sıpaya çevirdi bundan 12 yıl evvel 2 tane genç holsten hayvanla başladım 2 hayvandan 70 litre döktüğümü biliyorum buzağıların içtiği hariç o hayvanları ölene kadar baktım belki onlar gibi yavru alırım diye ama nerde sadece kuru saman ve süt yemiyle bu südü alıyordum gelgelelim bugün 9 ineğin var hiç birisi onlara benzemiyor tipi benzemiyor bikere 130 kilo süt döküyorum bol miktarda silaj yulaf otu arpa buğday palet yem işte vardığımız nokta ama suni tohumlamayı devlet eliyle yapıldığı yıllar böyle değildi o buzağılar iyiydi özelleşmek bize yaramıyor maalesef sahtekar milletiz bizim sırtımızdan sopa eksik olmadan olmuyor anlasılan [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Süt üreticileri için önemli açıklama
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt