PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Süt üreticileri için önemli açıklama
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="yeniçiftçi" data-source="post: 891433" data-attributes="member: 11395"><p><strong>Ynt: Süt üreticileri için önemli açıklama</strong></p><p></p><p>maalesef hayvancılığımız veterinerlerin vicdanına kalmış işimiz zor zaten köylünün değişmeyen kaderi birileri tarafından sömürülmek süt 20 kuruş zam gelir olay olur şok şok şok ana haber bultenleri bile bahseder insanlar isyan eder elektriğe mazota doğalgaza bilmem neye ℅20 zam gelir kimsenin gıkı çıkmaz devlet bişeyi yapıyor ama denetlemiyor evet suni tohumlama iyi birşey ama denetlersen denetlemezsen sonumuz adam hayvanı tohumluyor tohumlama çubuğundaki numarayla tohumlama kağıdına yazdığı numara farklı ne yaptıkları belli değil sözde holstain attı ama buzağı öyle demiyor bence hayvancılıkla uğraşanları devlet kurs açıp egitmeli herkes kendi hayvanını tohumlayabilmeli madem biseyi yapıyorsun tam yap siz nasıl yapıyorsunuz bilmiyorum hacimehmet bende böyle bişey yapmayı iki yıldır düşünüyorum bi cesaret edip başlayamadım yani spermayı kendim alıp veterinere para karşılığı attırmak ama spermayı nereden bulurum hadi spermayı bulduk diyeleim birde spermaların konduğu kabın bi gazı var azot mu ne o gazı nerden alırız hiç bilmiyorum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="yeniçiftçi, post: 891433, member: 11395"] [b]Ynt: Süt üreticileri için önemli açıklama[/b] maalesef hayvancılığımız veterinerlerin vicdanına kalmış işimiz zor zaten köylünün değişmeyen kaderi birileri tarafından sömürülmek süt 20 kuruş zam gelir olay olur şok şok şok ana haber bultenleri bile bahseder insanlar isyan eder elektriğe mazota doğalgaza bilmem neye ℅20 zam gelir kimsenin gıkı çıkmaz devlet bişeyi yapıyor ama denetlemiyor evet suni tohumlama iyi birşey ama denetlersen denetlemezsen sonumuz adam hayvanı tohumluyor tohumlama çubuğundaki numarayla tohumlama kağıdına yazdığı numara farklı ne yaptıkları belli değil sözde holstain attı ama buzağı öyle demiyor bence hayvancılıkla uğraşanları devlet kurs açıp egitmeli herkes kendi hayvanını tohumlayabilmeli madem biseyi yapıyorsun tam yap siz nasıl yapıyorsunuz bilmiyorum hacimehmet bende böyle bişey yapmayı iki yıldır düşünüyorum bi cesaret edip başlayamadım yani spermayı kendim alıp veterinere para karşılığı attırmak ama spermayı nereden bulurum hadi spermayı bulduk diyeleim birde spermaların konduğu kabın bi gazı var azot mu ne o gazı nerden alırız hiç bilmiyorum [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Süt üreticileri için önemli açıklama
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt