PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
SÜT VE BESİ ÇİFTİĞİ - ARANIZA KATILIYORUM
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="hacimmet" data-source="post: 891139" data-attributes="member: 17222"><p><strong>Ynt: SÜT VE BESİ ÇİFTİĞİ - ARANIZA KATILIYORUM</strong></p><p></p><p>Hayırlı olsun diyelim şimdiden İnşAllah başarılı olursunuz,süt ve besi işini birlikte düşünüyorsanız eğer bencede sütcü Simental daha mantıklı olur,süt işletmeleri besi yapmayada başlayında sürekli yeni bir ahır bölümüne gereksinim duyuyor Holstain daha çok uzun dönem besisine uygun olduğu için elinizde daha çok tutmanız gerekiyor yani 12-13 aylık holstain danalar 300 karkasın üzerine çıkamıyor ama daha kombine bir ırk olsa 12-13 aylık dönemde kesime iyi kilolarda gönderebilirsiniz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hacimmet, post: 891139, member: 17222"] [b]Ynt: SÜT VE BESİ ÇİFTİĞİ - ARANIZA KATILIYORUM[/b] Hayırlı olsun diyelim şimdiden İnşAllah başarılı olursunuz,süt ve besi işini birlikte düşünüyorsanız eğer bencede sütcü Simental daha mantıklı olur,süt işletmeleri besi yapmayada başlayında sürekli yeni bir ahır bölümüne gereksinim duyuyor Holstain daha çok uzun dönem besisine uygun olduğu için elinizde daha çok tutmanız gerekiyor yani 12-13 aylık holstain danalar 300 karkasın üzerine çıkamıyor ama daha kombine bir ırk olsa 12-13 aylık dönemde kesime iyi kilolarda gönderebilirsiniz. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
SÜT VE BESİ ÇİFTİĞİ - ARANIZA KATILIYORUM
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt